Această fată nu și-a tuns părul timp de 20 de ani și are un păr uriaș, de pest 2 metri lungime!

Femeia, care se autointitulează o “Rapunzel din viața reală”, susține că îngrijirea părului ei este un job cu normă întreagă și că câștigă bani crescând și arătându-și părul.

Alia Nasyrova, în vârstă de 33 de ani, are un păr care atinge o lungime uimitoare de 90 de inci.

Ea spune că a început să-și crească părul pentru că încă din copilărie îi plăcea foarte mult părul lung. “Și am fost întotdeauna atrasă de eroinele cu păr lung din poveștile”, a spus femeia născută în Letonia, care adaugă că este “un model cu păr foarte lung, și de asemenea Regina părului super lung!”

Pe site-ul ei, care oferă admiratorilor plătitori acces la conținut exclusiv, Nasyrova, un model care își câștigă existența, scrie:

“Visez să călătoresc în lume, să caut fete cu păr lung, să vorbesc despre ele și să arăt această frumusețe, pe care o tratez ca pe o artă.”

Arta frumuseții cu păr lung este o capodoperă de întreținere înaltă, necesitând o oră de spălare zilnică, o zi de uscare naturală, iar când părăsește casa, părul ei are nevoie de propria geantă de zi, împachetată cu 22 de livre de lichide, care includ șampon, balsam și alte accesorii pentru păr.

În plus, ea folosește o saltea de yoga pentru a efectua exerciții pentru păr pe buclele sale maro suple. Ivan Balaban, soțul lui Nasroya, a spus că îi adoră frumosul păr întunecat, dar face un efort real pentru a-și păstra mâinile departe de el.

“Sunt mereu îmbrățișat de perete pentru a oferi mai mult spațiu pentru păr, astfel încât nu există nicio modalitate prin care să-l pot deteriora accidental, să-l încurc sau să-l rănesc în alt mod”, a spus el într-un interviu din 2017.

“Întotdeauna vorbesc cu respect cu coada. Uneori îi cer să se miște puțin.”

Poate fi provocator să ai un păr atât de lung încât să măture podeaua în urma ta.

“Odată, în copilăria mea, când eram la teatru, cineva mi-a lăsat gumă în păr, a fost o tragedie”, a spus Nasyrova. “A trebuit să tai un smoc de păr pentru a scăpa de această gumă, pentru că era foarte dificil.”

Nasyrova, o femeie letonă cu părul surprinzător de lung, nu deține în prezent titlul pentru cel mai lung păr.

Chinezoaica Xie Qiuping, care și-a început să-și crească părul când avea 13 ani în 1973, a stabilit recorduri cu lungimea părului ei de 18 ft 5 in, conform Guinness World Records (GWR).

GWR raportează că “părul ei este aproape la fel de lung ca înălțimea unui giraf adult mascul.”

Deoarece majoritatea oamenilor ar putea fi de acord că întreținerea părului este destul de dificilă, o salutăm pe Alia Nasyrova pentru perseverența și angajamentul ei în cultivarea buclelor sale lungi și minunate! Ce părere aveți despre părul extrem de lung?

Credeți că ați putea să-l gestionați sau doriți ca părul dvs. să fie mai scurt și mai ușor de întreținut?