Anunțul pus în avizierul unui bloc a stârnit râsul tuturor. Care era supărarea unei vecine

Conviețuirea la bloc este de cele mai multe ori plină de provocări. Nerespectarea programului de odihnă sau depozitarea obiectelor în spațiile comune sunt de cele mai multe ori motivele de supărare dintre vecini. Nu și-n acest bloc! Iată ce motiv a avut o vecină pentru a face reclamație.

Ce anunț a fost pus în avizierul unui bloc

O vecină mult prea supărată pentru a trece cu vedere o astfel de situație, a decis să pună un afiș în avizierul blocului pentru a-și exprima nemulțumirea. Nu mică le-a fost mirarea vecinilor când au citit ce o deranja pe vecina în cauză. Mai cu seamă că situația nu e deloc una obișnuită și, deci, puține sunt căile de rezolvare ale acestei probleme.

„Dragi vecini din scara noastra, ce n-aveti bun simț deloc, grădina de sub fereastră, nu e ghena de la bloc! Că aruncați „LOVE-PLUS” e bine. E un semn că-l folosiți. Cu așa porniri cretine e păcat să vă-nmulțiți.”, a fost anunțul făcut public de vecina nemulțumită.


A stârnit râsul tuturor

Deși aruncarea deșeurilor, în cazul de față a ambalajelor de prezervative, în grădina blocului este cu adevărat problematică și ilegală, nu putem să nu sesizăm cât umor a avut vecina în cauză. De aceea, mulți s-au amuzat, pur și simplu, când au citit anunțul dibace pus în avizier.

Nu putem spera decât că „inculpatul” a luat aminte și totul s-a rezolvat de la sine. Nu de alta, dar cine ar vrea să fie din nou „vedeta” unui astfel de anunț pus de o vecină în avizierul blocului, acolo unde toți îl pot vedea.