Ce se pune in portofel pentru a avea noroc. Uite asa atragi banii

Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin. In cultura noastra exista o multime de superstitii legate de modul in care poti atrage prosperitatea. Exista diverse trucuri pe care le poti incerca pentru a atrage banii, precum si obiecte si talismane pe care le poti folosi pentru aceasta. De exemplu, unele persoane pun anumite obiecte in portofel pentru a avea noroc sau recurg la diferite ritualuri pentru a atrage prosperitatea.

Exista voci care sustin ca pentru a atrage mai multi bani in portofel, trebuie sa creezi o energie pozitiva care sa-i atraga. De-a lungul timpului, multe persoane au crezut in diferite superstitii si au pus in practica diverse ritualuri pentru a atrage prosperitatea financiara, folosind obiecte si talismane considerate norocoase.

Pentru a avea noroc in ceea ce priveste banii, multi oameni isi pun in portofel anumite obiecte. Exista diverse obiecte considerate norocoase, dar se spune ca pentru a atrage prosperitatea financiara este important sa porti in portofel monede vechi sau bila de matase. De asemenea, unii oameni pun in portofel o moneda impartita in doua, pentru a atrage abundenta.

Specialistii recomanda sa pastram intotdeauna in portofel o bancnota sau o moneda, pentru a nu ramane niciodata fara bani. Acelasi lucru ar trebui facut si atunci cand daruim un portofel cuiva, acesta trebuie sa contina o suma de bani.

Exista si alte superstitii legate de portofel. De exemplu, se spune ca atunci cand inlocuim un portofel vechi cu unul nou, trebuie sa punem bani in noul portofel si sa-l tinem pe pervazul geamului timp de sapte zile. De asemenea, banii din portofelul vechi ar trebui mutati in portofelul nou, iar portofelul vechi ar trebui distrus prin ardere intr-un foc. Aceste superstitii sunt considerate ca fiind un mod de a atrage prosperitatea financiara.

Iata si alte trucuri care pot ajuta la atragerea banilor:

nu tine banii mototoliti in portofel, ci pastreaza-i ordonati, de la cel mai mic la cel mai mare;

nu da bani niciodata in zilele de luni si vineri sau seara;

nu da bani nici in Vinerea Mare (numita si Vinerea Seaca) sau in ultima zi a anului, pe 31 decembrie;

poti pune in portofel talismane, cum ar fi monezile chinezesti (au o forma rotunda, cu o gaura patrata in mijloc, prin care se trece o ata rosie si se face un nod), cruciulite sau mici icoane pentru protectie, sau chiar hartii pe care sunt scrise ganduri si dorinte;

alte obiecte care pot fi puse in portofel pentru a aduce noroc sunt scortisoara sau sarea;

poti tine in portofel o bijuterie valoroasa de aur;

poti ascunde o moneda sub fata de masa pentru a atrage prosperitatea.