Ceapa la cuptor

Mulți oameni cred că proprietățile benefice ale cepei scad în timpul procesului de coacere.

Acest lucru nu este adevărat, deoarece numai uleiurile esențiale se evaporă. După ce stă în cuptor, toate proprietățile de vindecare ale cepei sunt doar îmbunătățite.

Cum se coace corect ceapa în cuptor
Coaceți ceapa direct în coajă, la 100-150 de grade, timp de 15-30 de minute.

Pentru cele mai bune beneficii pentru sănătate, mâncați jumătate de ceapă dimineața pe stomacul gol și jumătate cu 2-3 ore înainte de culcare.

O puteți folosi și ca garnitură pentru pește sau carne. Veți obține o mâncare foarte gustoasă.

Acum să trecem la proprietățile benefice ale cepei coapte:

Se evidențiază în special rolul cepei la cuptor pentru tratamentul persoanelor care suferă de diabet. Proprietățile sale sunt capabile să reducă și să normalizeze nivelul glucozei. Ceapa coaptă conține sulf, care este responsabil pentru activarea pancreasului și pentru producția suficientă de insulină.

Ceapa conține, de asemenea, fier, care este necesar pentru ca o persoană să mențină buna funcționare a sistemelor și organelor sale.

Pentru pneumonie și bronșită, ceapa coaptă este utilizată activ atât în tratamentul adulților, cât și în tratamentul copiilor.

Ar trebui consumată mai des de toți cei care au probleme cu coagularea sângelui. După un infarct sau un accident vascular cerebral, medicii recomandă să mănânci zilnic ceapă la cuptor. Ajută vasele la curățare, elimină plăcile aterosclerotice.

Ajută la normalizarea tensiunii arteriale, precum și a durerilor de cap de tip migrenă.

Compresele de ceapă au un efect antibacterian bun. Ele pot fi folosite pentru a trata hemoroizii, desigur, sub supraveghere medicală.

Cu utilizarea regulată, ceapa coaptă vă poate scuti de multe afecțiuni și poate avea un efect preventiv.