Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o viziune cu Iisus Hristos

Maria Ghiorghiu a avut o întâlnire divină: o viziune cu Mântuitorul Iisus Hristos!

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a uimit din nou pe toată lumea cu o experiență spirituală profundă. Pe blogul personal, ea a povestit în detaliu despre o viziune senzatională în care a avut o discuție cu Însuși Mântuitorul Iisus Hristos. Această întâlnire divină a lăsat o impresie puternică asupra Mariei Ghiorghiu și a dat naștere unui mesaj puternic de compasiune și bunătate pentru oameni.Nu este prima dată când Maria Ghiorghiu împărtășește experiențele sale spirituale cu fanii săi. De obicei, acestea se concentrează pe vise premonitorii sau pe imagini care prezic evenimente tragice ce se vor abate asupra omenirii. De data aceasta, însă, clarvăzătoarea a avut parte de o experiență unică și profundă: o întâlnire directă cu Iisus Hristos.

În postarea făcută pe blogul său, Maria Ghiorghiu relatează cum viziunea a venit în timp ce se gândea la o persoană dragă din viața ei. Înainte de aceasta, clarvăzătoarea își exprima gândurile cu privire la imaginea personală și la faptul că prietena sa, care lucrează la un ziar, are o identitate și o reprezentativitate clară, în timp ce ea se simte că nu reprezintă pe nimeni.

Totul s-a schimbat atunci când Maria Ghiorghiu a auzit un glas blând și dulce care i-a spus: “Tu ești Imaginea Mea! Ești Imaginea a Cineva!”. Instantaneu, în camera sa, a putut vedea imaginea lui Iisus Hristos răstignit pe o cruce de lemn gros, cu chipul însângerat și coroana de spini rănindu-i pielea sfântă.

Această întâlnire divină a avut un impact profund asupra Mariei Ghiorghiu, care a realizat că nu era o imagine fără sens sau neimportantă în lumea aceasta. Iisus Hristos i-a confirmat că ea este imaginea Sa și că fiecare persoană are o valoare și o semnificație în ochii lui Dumnezeu.

Mesajul transmis de Maria Ghiorghiu: fiți mai buni și aveți grijă unii de alții!

Experiența în întâlnirea divină cu Iisus Hristos l-a determinat pe Maria Ghiorghiu să transmită un mesaj puternic de compasiune și bunătate către toți oamenii. Ea îndeamnă cititorii săi să fie mai milostivi și să aibă grijă de sufletele lor în primul rând.

În această perioadă a Sfântului Post al Pătimirilor lui Iisus Hristos, Maria Ghiorghiu le reamintește oamenilor să fie mai buni, mai milostivi și să se apropie de Dumnezeu prin rugăciune și post. Ea încurajează participarea la slujbele religioase și mărturisește importanța spovedaniei pentru a primi Sfânta Împărtășanie.

Cu un suflet plin de compasiune, clarvăzătoarea îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă unii de alții. Ea subliniază importanța acordată străinilor, săracilor, celor bolnavi, singuri și necăjiți. Maria Ghiorghiu le cere cititorilor săi să practice milostenia și să împărtășească din binecuvântările lor cu cei mai puțin norocoși.

Concluzie

Întâlnirea divină a Mariei Ghiorghiu cu Mântuitorul Iisus Hristos a transformat-o profund și a adus în ea un mesaj puternic de bunătate și compasiune. Această experiență spirituală unică o determină să împărtășească cu oamenii importanța iubirii și grijei față de ceilalți.

Într-o lume plină de incertitudine și conflict, mesajul Mariei Ghiorghiu ne amintește că fiecare persoană are o valoare și o semnificație în ochii lui Dumnezeu. Suntem chemați să fim mai buni, să ne apropiem de Dumnezeu și să avem grijă de cei din jurul nostru.

Așadar, haideți să fim mai milostivi, să ne spovedim și să ne împărtășim în această perioadă a Pătimirilor lui Iisus Hristos. Să avem grijă de sufletele noastre și să-i îngrijim și pe cei din jurul nostru, fiind în adevăr imaginea lui Iisus Hristos pe pământ.