Creste valoarea

Pensionarii cu venituri mici vor primi si anul viitor voucherele pentru alimente. Vouchere alimente şi bani mai mulţi pentru profesori în octombrie.

Ministrul Fondurilor Europene a făcut un anunt extrem de important, în exclusivitate la Romania TV.

Adrian Caciu a explicat ce bani în plus vor primi profesorii in luna octombrie.”Aşa cum ne am angajat, cadrele didactice au prima de 1.500 lei, iar personalul nedidactic prima de 500 lei în luna octombrie.

În perioada 20-27 octombrie, cardurile vor incarcate cu aceste sume de bani, este inceputul acestui program care se desfasoara pana in 2027, asa cum am stabilit cu personalul din educatie”.

Voucherele pentru alimente vor crește la 1500 de lei. Când vor primii românii bani mai mulți
Nu a fost singura veste bună adusă de Adrian Câciu în direct la România TV. „Luna octombrie este luna în care se încarca cardurile cu 250 lei, bani care sunt primiţi de 2,5 milioane beneficiari.

Avem transa octombrie si vom mai avea o transa in decembrie, dar asumarea guvernamentala continua.

Cel putin pentru ceea ce inseamna vouchere de alimente, pot sa va spunca aceasta masura va continua si in anul 2024”, a sps ministrul Fonduri Europene în exclusivitate la România TV.

Când intră pe card banii pe voucherele de alimente din octombrie. Ministrul Adrian Câciu a făcut anunțul pentru cei 2.5 mil. de români

Ministrul Investițiilor, Adrian Câciu, a anunţat, marţi, data la care vor fi încărcate cardurile românilor cu banii pe vouchere de alimente. Astfel, cardurile pentru voucherele de alimente vor fi alimentate cu o nouă tranșă de 250 de lei în data de 15 octombrie 2023.