Cu cine s-a mutat Cristina Cioran, după despartirea de fostul iubit. Nu se aștepta nimeni la asta – Vezi in Comentarii 👇

ristina Cioran a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă. Vedeta a devenit mămică, bucurându-se de o superbă fetiță, Ema. Aceasta a încheiat, de curând, relația pe care o avea cu tatăl fiicei sale. Ea ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că susține această decizie și s-a mutat recent cu mama ei, care o ajută la creșterea micuței. Cât despre o nouă relație, actrița își dorește să ia o pauză de la viața amoroasă.

Cristina Cioran: “Nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții”

Cristina Cioran ne-a vorbit despre faptul că s-a mutat cu mama ei, de curând. Vedeta se bucură de ajutor atunci când vine vorba despre creșterea fiicei sale, Ema. Chiar dacă nu se aștepta să locuiască din nou cu femeia care i-a dat viață, actrița se bucură de compania ei:

“Ce să facă fetița mea, Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine.”

 “Am luat această decizie să plec, să închei această relație”

Mai mult, Cristina Cioran a punctat că s-a hotărât să pună capăt relației pe care o avea, astfel că își susține decizia. Cu privire la creșterea micuței Ema alături de fostul partener, actrița a mărturisit că interesul către o colaborare în acest sens nu s-a arătat:

“Eu sunt OK, nu știu ce ar fi trebuit să fac. Am luat o decizie pe care mi-am susținut-o. Am luat această decizie să plec, să închei această relație, ca atare eu zic că sunt bine. Acum ce se întâmplă mai departe cu cealaltă parte, nu este treaba mea. Deocamdată interesul nu se arată. Nu știu cum vom face (n.r. cu privire la creșterea fiicei sale alături de fostul partener). Vom face cumva, într-un fel.”

artirea de fostul iubit. Nu se aștepta nimeni la asta – Vezi in Comentarii 👇