Cum A Ajuns Faimoasă Gabriela Prisăcariu, De Fapt.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit!

Cei doi urmează să devină curând părinți și au făcut pasul cel mare. Au postat imagini pe rețelele de socializare, iar prietenii apropiați le-au fost alături.

Surpriză în showbiz! Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit! Viitorii părinți au postat deja primele imagini de la fericitul eveniment din viața lor.

Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie albă, spectaculoasă, în timp de Dani a îmbrăcat un costum într-o nuanță nude, la care a asortat pantofi în ton și o cămașă albă. Cea care i-a devenit astăzi soție le-a împărtășit fanilor și inelul pe care l-a purtat în momentul în care și-a unit destinul cu tatăl copilului ei. Vedeta a purtat un inel masiv, în formă de fluture.

La eveniment au fost prezente mai multe vedete, prieteni apropiați ai cuplului. Nicolai Tand, prietenul apropiat a lui Dani Oțil, nu a lipsit de la nuntă. La fel și echipa de la Neața: Răzvan Simion, Raluca Olaru, Florin Ristei. Din story-urile postate de Gabriela Prisăcariu reiese că la eveniment au participat și Roxana Ionescu, alături de partenerul ei, Tinu Vidaicu.

Dabi Oțil a dat de înțeles la începutul lunii că el și logodnica lui se pregătesc de căsătorie, întrucât a vorbit despre formalitățile necesare.

‘M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!’, a transmis Dani Oțil recent.