CUM A APĂRUT THEO ROSE LA PLAJĂ. TOATĂ LUMEA A REMARCAT DETALIUL: “AM TRĂIT S-O VĂD ȘI P-ASTA”

Theo Rose a devenit mamă în urmă cu o lună. În vârstă de 25 de ani, artista a adus pe lume primul său copil, un băiețel pe nume Sasha Ioan. Chiar dacă a acumulat kilograme în plus pe toată durata sarcinii, cântăreața se declară mulțumită, asta pentru că își dorea să mai crească în greutate. Recent, vedeta s-a afișat fără rețineri în costum de baie, iar fanii au rămas surprinși când au văzut cum a ajuns să arate acum.

Theo Rose se află în prima vacanță alături de Sasha, băiețelul pe care îl are împreună cu regizorul Anghel Damian. De asemenea, părinții artistei au însoțit-o zilele acestea pe litoralul românesc, acolo unde se bucură de relaxare și de momente unice petrecute împreună.

Theo Rose își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața sa, iar zilele acestea a publicat mai multe imagini din vacanță, atât cu Sasha, cât și cu părinții săi. Printre acele imagini superbe pe care le-a publicat de la malul mării,  Theo Rose s-a afișat fără inhibiții în costum de baie, la o lună după ce a născut.

Cum arată Theo Rose în costum de baie, la scurt timp după ce a născut

Corp nou”, a precizat Theo Rose, în timp ce a publicat o fotografie în care apare într-un costum de baie format din piese. Artista pare că s-a recuperat spectaculos, iar kilogramele acumulate pe toată perioada sarcinii sunt de bun augur pentru ea, care se declară bucuroasă că a putut să obțină aspectul fizic pe care și-l dorea, însă, speră să se mențină cât mai mult în această formă fizică, după cum a lăsat de înțeles într-un alt mesaj postat pe Instagram. „Nu că știu că nu ține mult”, a spus Theo Rose pe story, într-un video.

De asemenea, artista se laudă cu un bust generos acum, de care este tare mândră: „Am trăit să o văd și pe asta”, a mai precizat Theo Rose.

Theo Rose, în costum de baie, după ce a născut / foto: Instagram

Theo Rose este sprijinită de mama sa în privința creșterii copilului

În cadrul unui video postat zilele trecute pe rețelele sociale, Theo Rose a mărturisit că nu se ocupă de una singură de creșterea micuțului, și că atât mama sa, cât și mama lui Anghel Damian au grijă de micuțul Sasha.

„Da, tare asta cu bunicile, e mișto chestia. Dacă-mi zicea mama acum, ce un an, câteva luni: aș fi zis: ce-ai mă, ce să faci la mine, ai înnebunit? Dar n-ar fi zis ea, că nu suntem genul, tocmai acum, n-am îndrăznit s-o chem, că are și ea curte, casă, bărbat, muncă. Și a venit. Și când a venit, am zis: mamă…

Dar așa trebuie, câte două zile, că dup-aia obosesc și bunicile, trebuie să le dai pauză, că obosesc și ele și cred că se strică treaba. Două zile așa, două nopți să stea bunica cu el, că e odihnită, e fresh, e cutare…

Se joacă cu el, îi face băiță, îl pupă. După aia, o trimiți acasă, că se odihnește. Pac, am găsit schema!”, a povestit Theo Rose, într-o notă amuzantă, pe Instagram.