Cum ne trimite Îngerul nostru păzitor semne: unsprezece semnale

Este bine cunoscut faptul că fiecare persoană are propriul său înger păzitor, care comunică cu noi, ne supraveghează și ne ocrotește. Însă unii oameni au chiar doi sau trei îngeri. Îngerii întotdeauna transmit semnale despre prezența lor lângă oameni. Prin acest lucru oamenii ar trebui întotdeauna să-și amintească că nu sunt singuri și să nu creadă niciodată că sunt singuri în această lume vastă și aspră.

În apropierea voastră este întotdeauna prezent un protector invizibil, un ajutor și un ghid – îngerul vostru păzitor, care așteaptă întotdeauna să îl chemați printr-o rugăciune.

Îngerul nostru este asemănător cu serviciul medical de urgență sau pompierii, care stau la posturile lor și așteaptă un apel urgent pentru a veni în ajutorul oamenilor în nevoie. La fel și îngerii așteaptă să li se ceară ajutorul. Rugați-vă la ei, vorbiți cu ei. Îngerii sunt ființe fără emoții, nu vă fie teamă că-i supărați cu întrebări sau cereri. Puteți cere orice, chiar și lucruri cotidiene.

Cel mai important este să aveți încredere în protectorul și ajutorul vostru, și atunci totul vă va merge bine. Dacă, în plus, vă imaginați prezența îngerului vostru păzitor lângă voi, veți putea simți prezența lui și auzi răspunsurile lui. Adesea, îngerii vin la oameni în vise, oferind indicii cu privire la întrebări de viață importante cu care oamenii se chinuie de mult timp. Dar pe lângă vise, îngerii se manifestă și în viața de zi cu zi a oamenilor.

Însă cum putem recunoaște prezența îngerului păzitor lângă noi și cum să nu ratăm semnalele importante pe care ni le trimite? Ce semnale ne transmit îngerii noștri păzitori?

Primul semn: găsirea de pene albe

Când ne imaginăm un înger, îl pictăm cu aripi mari și albe. Prin urmare, găsirea unei pene de pasăre albă este primul și cel mai sigur semn că îngerul vostru păzitor este lângă voi. Dacă mergeți pe stradă și, din senin, o pană apare lângă voi sau vedeți o pană pe trotuarul aglomerat, acesta este cel mai sigur semn al prezenței îngerului vostru păzitor. Dacă în acel moment sunteți trist sau ceva nu merge bine în viața voastră, vă simțiți obosiți și triști, atunci îngerul vă transmite că nu sunteți singuri, că aveți sprijin lângă voi și că nu ar trebui să fiți triști.

Al doilea semn: apariția unui curcubeu pe cer

Oamenii preocupați de problemele lor rar se uită la cer, ei aleargă în jurul problemelor, fără să ridice privirea. Însă dacă vedeți un curcubeu cu șapte culori întins pe cer, acest lucru nu este întâmplător. Dacă în acel moment aveți o problemă serioasă, la care nu ați putut găsi răspuns timp îndelungat sau nu știți ce să faceți, acest semn trimis de îngerul vostru păzitor vă spune că totul va fi bine, că nu ar trebui să vă îndoiți și că ar trebui să faceți ceea ce ați planificat și totul va reuși.

Și nu trebuie neapărat să așteptați un curcubeu pe cer, pentru că pot apărea oriunde, cel mai important este să-l observați. De exemplu, în magazinul de jucării pentru copii, pe o pancartă, într-o carte, într-un ziar, în televizor. Când îngerul vostru păzitor vrea să vă transmită ceva, el va găsi o modalitate să vă spună. „Fii atent!”

Semnul al treilea: animalele

Dacă pe drumul tău se apropie un câine sau o pisică, sau chiar un animal necunoscut te însoțește pe parcursul călătoriei tale, să știi că este îngerul tău păzitor care te protejează de necazuri. Poate fi în diverse forme, fluturi, muște, sau albine care te urmează pe drum. Nu ar trebui să le alungi. Dacă ieși din casă și găsești o pisică străină pe pragul ușii – aceasta este îngerul care veghează asupra casei tale.

Semnul al patrulea: monedele

Când găsești monede pe drum, să știi că îngerul tău păzitor are grijă de tine. Adesea se aud povești incredibile despre momente în care oamenii au rămas fără bani în locuri necunoscute și nu știau ce să facă, fiind disperați și speriați. În astfel de momente, îngerul lor vine mereu în ajutor, aruncând pe drum o mică sumă de bani, sau făcând posibilă întâlnirea cu o persoană dispusă să îi ofere o sumă suficientă pentru a se întoarce acasă în siguranță. În acele momente, chiar și cei mai sceptici devin credincioși în îngeri.

Semnul al cincilea: descărcarea electrică

Dacă vezi o lumină care clipește sau o lampă care se stinge brusc, nu trebuie să crezi imediat că există o problemă electrică. Mai degrabă, este un semn de la îngerul tău păzitor. De asemenea, îngerul poate trimite semnale prin pornirea bruscă a televizorului sau a radioului. Ar trebui să acorzi atenție a ceea ce se întâmplă în acel moment pe ecran, deoarece acesta poate fi un indiciu într-o situație dificilă la care te gândești de mult timp.

Semnul al șaselea: norii

Mulți oameni iubesc să privească norii. Ei bine, îngerul tău păzitor poate folosi norii pentru a-ți transmite indicii. Dacă vezi o formă specifică, cum ar fi o inimă formată din nori, pregătește-te pentru că vei primi dragoste. Dacă vezi forma unui câine, așteaptă-te la ajutor din partea unui prieten de încredere. Dacă vezi forma unui șarpe, fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, pentru că ai putea avea de-a face cu o situație periculoasă.

Semnul al șaptelea: o persoană din nicăieri

Se întâmplă adesea cazul în care atunci când ai nevoie de ajutor, să apară brusc din nicăieri o persoană care te ajută. În timp ce stai nedumerit, neștiind de unde a apărut, acea persoană dispare la fel de misterios cum a venit. Ți s-a întâmplat vreodată să mergi pe stradă, melancolic și gânditor, și să primești brusc o floare de la un străin? Nu trebuie să crezi că acea floare a ajuns la tine întâmplător.

Aceasta este modalitatea prin care îngerul tău păzitor îți amintește că nu trebuie să fii trist și neliniștit, pentru că în lumea aceasta nu ești singur. Zâmbește și amintește-ți că îngerul tău este întotdeauna lângă tine. Însă care este reacția obișnuită a oamenilor la un cadou primit neașteptat? Cu siguranță, toate grijiile sunt uitate pentru o perioadă. Starea de spirit se îmbunătățește, zâmbetul apare, iar acum, ești pur și simplu fericit, doar pentru că viața este frumoasă!

Semnul al optulea: mirosurile plăcute

Mirosurile sunt semnale foarte puternice. Când percepi un miros plăcut și familiar din copilărie, te afunzi în amintiri bune și delicate din perioada în care erai fără griji, sănătos și fericit. Toate persoanele apropiate și dragi erau lângă tine, și nu erai singur. Acestea pot fi mirosuri de prăjituri coapte, parfumul mamei, tatălui, bunicului sau bunicii. De-a lungul copilăriei noastre, nu știm de griji și dificultăți. Suntem pur și simplu fericiți. Prin urmare, îngerul tău vrea ca tu să îți amintești cât de fericit erai în copilărie și să încetezi să fii mohorât și să te plângi de tine însuți.

Semnul al nouălea: cifre în ordine

Puțini știu că cifra patru este un semn al îngerului. Dacă vezi cifra patru de mai multe ori într-un rând, să știi că îngerul tău păzitor este lângă tine. Dacă vezi cifre în ordine, cum ar fi 123, 4567, 23, asta înseamnă că lucrurile tale merg bine, totul este în regulă, totul merge conform planului, deci nu-ți face griji.

Semnul al zecelea: răcoarea bruscă

Când într-o zi fierbinte și sufocantă, o adiere de vânt rece și neprevăzută te învăluie, să știi că îngerul tău păzitor este lângă tine. Întotdeauna, când îngerul este prezent, oamenii simt lângă ei răcoarea, adierea de vânt, fiori reci pe șira spinării.

Semnul al unsprezecelea: evenimente incredibile

Ce sunt aceste evenimente incredibile? Acestea sunt lucruri care nu pot fi explicate. De exemplu, iarna, poți vedea un fluture zburând la fereastra ta. Dar asta nu se poate întâmpla, nu-i așa? Este îngerul care îți trimite semne.

Ieșind din casă, nu ezita să te rogi îngerului tău păzitor: “Îngerul meu, să mergem împreună. Tu – în față, eu – în spatele tău!” Atunci, îngerul tău va merge înaintea ta pe tot parcursul zilei și va aranja lucrurile în cel mai bun mod pentru tine.