Darurile lui Dumnezeu celor 12 semne ale zodiacului

ȚIE, Berbec, îți dau darul de a fi lider, să îi conduc pe ceilalți și să aprinzi focul din inimile lor! Urmați-vă visul vostru pentru a-i inspira pe ceilalți! Mulți îți vor critica încăpățânarea, dar amintește-ți că fără încăpățânare nu îți vei atinge niciodată scopul!

ȚIE, Taur, îți dau un cadou foarte neobișnuit. Vei putea să înmulțești cu ușurință bunurile materiale din viața ta dacă focul dragostei arde în inima ta. Principalul lucru – nu confundați dragostea și banii. Iubirea pentru tine ar trebui să fie pe primul loc, apoi banii.

ȚIE, Gemeni, îți dau capacitatea de a ajuta oamenii să se înțeleagă. Dar mai întâi va trebui să realizați armonie cu voi înșivă și cu lumea din jur. Dacă reușiți – lumea va primi unul dintre cei mai buni politicieni, diplomați, psihologi din istoria omenirii.

ȚIE, Rac, îți dau o sensibilitate și o înțelepciune extraordinare. Dar, te rog, nu deveni un înțelept-pustnic, pentru că înțelepciunea ta este atât de necesară pentru lumea din jur!

ȚIEI, Leu, la fel ca Berbecului, îți dau abilitatea de a conduce oamenii. Mulți îți vor blestema egoismul, așa cum mulți îi blestemă chiar și pe cei mai înțelepți regi, dar la cine vin ei să ceară ajutor în problemele lor? Da, desigur, la tine. Îți dau darul generozității. Vei ajuta pe toți cei care îți cere!

TU, Fecioară, îți încredințez să devii cercetător al lumii frumoase pe care am creat-o. Urmărește-ți interesul, explorează, folosind darul pentru a răspândi în jurul tău o aură de calm și angajament față de problemele vieții.

ȚIE, Balanța, îți dau abilitatea de a vedea binele în lucrurile obișnuite. Admirați și glorificați tot ce vedeți. Alegeți singuri metoda – puteți cânta, scrie, desena sau veni cu altceva, aveți suficiente talente pentru a exprima frumusețea!

Ție, Scorpion , îți dau un cadou foarte dificil … Dar nu te supăra pe mine, copilul meu. Îți dau abilitatea de a vedea sufletele altora care, desigur, îți va aduce multă suferință … Dar de îndată ce te împaci cu omul din tine și cu ceilalți oameni și vei accepta această lume așa cum este … vei primi tot ce vrei.

ȚIE, Săgetător , dau abilitatea de a mulțumi altor oameni și de a aprinde în ele lumina viselor. Toți cei care te întâlnesc – parcă ar găsi ceva mai bun din ei înșiși …

ȚIE, Capricorn , îți dau darul hărniciei. Vei învăța oamenii să lucreze pentru a realiza tot ce își doresc. Nimeni nu știe mai bine decât tine cât de greu este să faci bine.

TU, Vărsător , ai darul să fii liber și fericit, astfel încât să pot vorbi prin tine … Ca să poți aminti oamenilor despre mine.

TU, Pești, cel mai mic copil al meu vei primi și un cadou foarte dificil. Vei simți viitorul, vei fi cu adevărat foarte, foarte sensibil la tot ceea ce este în lume, să mă vei observa în toate … Însă asta îți va face rău, pentru că sunt atât de multe suferințe pe lume. Nu vă faceți griji, pentru că oricât de grea ar fi problema, Voi veni întotdeauna în ajutorul vostru.

Să fiți binecuvântați!

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉