Doliu în televiziune! A murit una din marile actrițe. Toţi românii au iubit acest serial

Andrea Evans, vedeta unor seriale americane ca „Tânăr și neliniștit” și ”One Life to Live”, a murit, zilele trecute, la vârsta de 66 de ani. Actrița, care a devenit faimoasă interpretând-o pe adolescenta Tina Lord în serialul TV „One Life to Live”, fusese diagnosticată cu cancer.

A murit o mare actriţă din „Tânăr și neliniștit”

Don Carroll, fostul manager al lui Evans, a confirmat pentru PEOPLE că vedeta a murit, duminică, de cancer. Actualul ei manager, Nick Leicht, a confirmat, de asemenea, decesul ei, spunând: „Am lucrat cu Andrea în ultimii 7 ani. A fost un talent extraordinar și o bucurie absolută să lucrez cu ea.”

Evans a devenit cunoscută încă din anii 70, când a interpretat rolul adolescentei rebele Tina Lord, în „One Life to Live”, iar mai târziu a întruchipat-o pe Patty Williams în celebra soap-opera „Tânăr și neliniștit”. A fost nominalizată la Daytime Emmy Award pentru ingeniozitate într-un serial-dramă, în 1988, pentru rolul Tinei.

Moartea lui Evans a fost deplânsă atât de actori, cât și de familie

Carroll a povestit că Andrea Evans avea un cerc apropiat de prieteni, tratându-i pe toți ca pe propria familie.

„Oamenii au crezut că semăna cu personajele pe care le-a interpretat în seriale”, a spus Carroll.

„În realitate, cele mai grozave zile ale ei erau atunci când nu era machiată, purta părul în codițe și o șapcă pe cap și mergea la Disneyland cu fiica ei Kylie.”

O femeie minunată, cu mult umor și o actriță profesionistă

Melissa Archer, care a jucat pe OLTL, a scris pe Facebook: „Andrea a fost o femeie minunată, cu mult umor și o actriță profesionistă”, a scris Archer pe Facebook. „Mă simt atât de norocoasă că am putut să joc cu ea în acest serial.”

Kassie DePaiva, care a lucrat alături de Evans, a postat și ea un mesaj pe site-ul de socializare.

„Este cea mai dureroasă veste a momentului: dispariția acestei talentate actrițe pe care toți am apreciat-o”, a spus DePaiva.

Frank Valentini, fostul producător executiv al One Life to Live și actualul producător al General Hospital, i-a adus un omagiu regretatei vedete pe Twitter, scriind: „Regret dispariția Andreei Evans. Era deja o vedetă când cariera mea a început la OLTL.”

Și a continuat: „A fost întotdeauna amabilă, iubitoare și era foarte distractiv să lucrezi cu ea. O legendă de care ne va fi foarte dor.”

Andrea Evans a reluat rolul Tinei în anii 90

În 2018, pentru rolul Vivian Price din serialul „DeVanity”, Evans a câștigat încă o nominalizare la Emmy Daytime. Alte roluri proeminente din serialele de televiziune au fost Rebecca Hotchkiss din „Passions” și Patty Walker din „The Bay”. De asemenea, a apărut în filme de lung metraj ca „A Low Down Dirty Shame”, „Ice Cream Man” și „Hit List”, precum și în mai multe emisini TV.

Evans a reluat rolul Tinei în anii 90, cu o apariție ca invitat în „One Life to Live”. Producătorul executiv a declarat pentru TV Guide, în aprilie 2008, că revenirea ei a fost una dintre cerințele speciale ale fanilor.

„Chiar dacă Andrea nu a mai apărut în OLTL din 1990, ea a rămas printre cele mai solicitate personaje pentru a se întoarce în serial”, a spus Valentini, subliniind că rolul ei a continuat să fie apreciat de generații întregi de telespctatori.

Actrița mărturisea de ce a ales să revină pe platourile de filmare: „De mulți ani, atât fanii mei, cât și producătorii One Life to Live și-au manifestat dorința ca eu să mă întorc”, a spus ea.

”Cred că este momentul potrivit. Sunt încântată să fac acest pas și să reiau rolul Tinei, care a fost mereu unul drag inimii mele”, scrie People.