Eliminați aceste 7 obiecte din casă – ele atrag sărăcia

Cu toții visăm să avem parte de sănătate, dragoste și bogăție în viață, dar trebuie să ținem cont de faptul că anumite lucruri care ne înconjoară pot împiedica sau încetini atingerea acestor obiective.

Scăpați imediat de ceea ce umple spațiul vostru personal în mod inutil! Dacă locuința voastră este literalmente plină cu astfel de obiecte, cu siguranță aveți nevoie de o curățenie generală.

Tot ceea ce ocupă spațiu inutil în casa voastră ar trebui aruncat sau donat imediat. Ziare vechi, haine ponosite, obiecte casnice, aparatură defectă, materiale de construcție – totul trebuie să fie imediat eliminat.

Aceste obiecte pe care nu le utilizați pot să vă consume întreaga energie, așa că încercați să vă înconjurați doar cu lucruri utile și necesare în viața de zi cu zi! Așadar, iată lucrurile de care trebuie să scăpați:

1. Blănurile de animale și flori uscate

Obiectele decorative din blănuri de animale (cum ar fi covorașele sau decorațiile de agățat pe perete) și florile uscate trebuie eliminate în primul rând – ele sunt fără viață și contribuie la creșterea energiei negative întunecate. Chiar dacă sunt legate de amintiri pozitive, renunțați nemilos la ele.

2. Lucruri deteriorate

Este necesar să aruncați combinele muzicale vechi, casetofoane și televizoare care nu mai funcționează, pentru că oricum nu le veți mai folosi niciodată. Dacă au o valoare mai mare și nu vreți să le aruncați, puteți să le donați unui muzeu.

Acest lucru este valabil și pentru țesături, cum ar fi covoare deteriorate și haine prea uzate sau rupte. Aceste lucruri nu vă vor aduce fericire și doar împânzesc spațiul cu energie nagativă.

3. Produse expirate

Nu merită să păstrați alimente care au depășit data de expirare. Aruncați-le și cumpărați altele noi, deoarece acestea pot deveni o sursă de neplăceri și probleme. Produsele expirate pot aduce în viața voastră cel mai mare număr de dificultăți.

În plus față de otrăvirea alimentară, expirarea atrage probleme în casa voastră. Cel mai bine este să plănuiți în avans ce veți face de mâncare pentru săptămâna care urmează și să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie pentru acele preparate, ca să nu mai aruncați din alimente.

4. Simboluri ale bogăției deteriorate

Mulți oameni obișnuiesc să păstreze anumite amulete norocoase – cum ar fi broșe, brățări și alte obiecte. Ceea ce nu știe multă lume este că atunci când aceste amulete se deteriorează, își pierd din proprietăți.

Cel mai bine este să nu le țineți în casă, deoarece din cauza elementelor deteriorate și rupte, vă puteți confrunta cu diferite neplăceri.

5. Veselă spartă

Cănile, farfuriile, vasele și ulcioarele sparte trebuie să ajungă la gunoi! Nu vă atașați de ele, faceți o curățenie temeinică și renunțați la tot ce este vechi pentru a nu aduce probleme în viața voastră.

6. Lucrurile celor decedați

Poate ați mai auzit opinia că lucrurile celor decedați ar trebui să aducă beneficii, dar acest lucru nu este deloc adevărat. Lucrurile celor decedați nu vor face decât să umple casa cu o energie negativă. Asta se aplică în special diferitelor accesorii de cap!

7. Portofele vechi

Portofelul ar trebui să arate mereu nou și într-o stare perfectă. Cel vechi trebuie aruncat, deoarece portofelul rupt sau prea uzat este ca o piedică în calea bogăție.

Cel mai bine este să cumpărați un portofel nou. Dacă doriți cu adevărat să-l păstrați, puneți bani în el, este extrem de important!

Mintea voastră trebuie să fie deschisă pentru noutate, veniturile vor veni acolo unde trecutul nu îi trage pe proprietari înapoi. Deci, cu încredere rupeți legăturile cu trecutul pentru a deschide calea spre un viitor luminos.

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉