Energie negativă, boli și certuri acasă? Iată cum să scapi de tot ceea ce este negativ din viața ta!

Ai fost vreodată acasă la cineva și ai avut un sentiment pozitiv? Alternativ, invers? Să treci pragul cu nesiguranță, teamă și dezgust? Acest sentiment nu este legat de persoanele care locuiesc în casă sau de decorul prost. Energia casei influențează toate aceste emoții, atât pozitive, cât și negative.

Conflictele, pierderea banilor, bolile și chiar destrămarea familiei sunt toate rezultatele unei energii negative. Vom vorbi despre cum să identificați energia negativă acumulată în casa dvs. și cum să o eliminați.

Semne de energie negativă pe care le puteți găsi acasă:

1. Existarea gândacilor și an altor insecte periculoase.
2. Lucruri care dispar brusc
3. Bolile comune ale oamenilor și animalelor de companie
4. Plantele fie nu se dezvoltă, fie se descompun.
5. Becurile se ard și aparatele electrice se strică fără motiv evident.
6. Probleme de canalizare și inundatii frecvente
7. Fără curent, ușile și ferestrele se deschid și închid.
8. Apariția unui miros neplăcut.
9. Conflicte frecvente în familie
10. Oboseală permanentă sau apatie
11. Visurile și coșmarurile urâte te fac să te simți foarte obosit când te trezești.
12. Oamenii răi vin adesea la tine acasă.
13. Un prieten apropiat a murit recent.

Dacă faceți parte din cel puțin șase dintre criteriile menționate mai sus, înseamnă că este timpul să vă schimbați energia în casă.

Cum să eliminați energia negativă la domiciliu:

1. Curățați-vă energia

Este posibil să fi adus acasă energie negativă. Trebuie să faci un duș, dar nu un duș normal, ci unul cu sare pentru a-ți curăța energia. Pune sare pe tot corpul tău și apoi clătește-te. În acest moment, ar trebui să fii într-o stare de spirit pozitivă și, în timp ce te speli, gândurile tale ar trebui să se concentreze pe modul în care elimini orice aspect negativ și rău din tine.

2. Scoateți obiectele inutile din casă

Lucrurile sunt capabile să stocheze energie și au capacitatea de a memora. De aceea, ar trebui să scapi de lucrurile inutile, în special dacă sunt legate de amintiri neplăcute. Un obiect care nu a fost folosit de un an an acumulat deja energie negativă.

Înainte de a începe să scoateți lucrurile nefolositoare din casă, deschideți toate ferestrele și ușile pentru a face aerul să circule. Ar trebui să arunci tot ceea ce nu mai folosește: farfurii, vase, castroane, oglinzi, haine vechi pe care nu le mai poți purta și lucruri sparte. Nu există nimic care să te împiedice să scapi de lucrurile pe care nu le mai folosești.

3. Umple fiecare cameră cu apă purificată.

Puteți umple un castron cu apă sfințită și apoi stropiți cu atenție fiecare parte a casei. Apoi aprinde tămâie și treci prin fiecare cameră cu ea. Este posibil să scapi de energia negativă și să o înlocuiești cu energie pozitivă și bună.

4. Spală-ți mâinile

După ce ați terminat ritualul de curățare a casei de energie proastă, spală-ți bine mâinile cu sare și săpun. Nu șterge-le înainte de a le lăsa să se usuce. Astfel, negativismul va putea dispărea după curățare.

5. Verifică dacă toată energia negativă a fost eliminată.

La trei zile după curățenie, aprinde o lumânare și așteaptă până când arde pe jumătate pentru a vedea dacă ai eliminat toată energia negativă. Acordați atenție aspectului cerii topite: dacă este arsă și întunecată, ar trebui să începeți imediat curățarea; dacă a rămas deschisă și frumoasă, înseamnă că locuința este curată. Curățarea casei trebuie efectuată de 1-2 ori pe a sau după un accident grav, cum ar fi moartea unei persoane dragi sau musafiri răi.

Cum puteți evita apariția energiei negative

– Aranjați un clopoțel pentru a suna de fiecare dată când deschideți ușa. De asemenea, puteți pune câțiva clopoței pe fereastră sau terasă.

– Poți aprinde ocazional lumânări bisericești sau parfumate în casă. O poți face când te odihnești sau când iei cina.

– Menține casa în ordine și face o curățare cu apă în fiecare săptămână. Aerisește casa și arunca gunoiul în mod regulat.

– Ai nevoie de o pisică. Este adevărat că pisicile pot proteja casa de energiile negative. Acest animal a fost înzestrat cu puteri magice încă din cele mai vechi timpuri.

Veți vedea schimbarea dacă vă dedicați puțin timp curățării casei.