Il recunosti? Tatal lui a fost o senzatie in muzica romaneasca a anilor ’90,

Cum arată fiul lui Cătălin Crișan? E și el artist și vrea să relanseze piesa „Dacă pleci”
Fiul talentat al cunoscutului interpret de muzică ușoară din România, Cătălin Crișan, face valuri în lumea muzicală cu un proiect remarcabil. Rariș, așa cum este cunoscut, lansează un remake al celebrei melodii „Dacă pleci”, un hit interpretat cu pasiune de tatăl său. Acest gest îndrăzneț marchează o nouă etapă în cariera sa și este primit cu entuziasm de către fanii muzicii românești.

„Dacă vrei”, o piesă emblematică în repertoriul lui Cătălin Crișan, primește o nouă viață prin intermediul fiului său talentat. Rariș dorește să continue tradiția muzicală a familiei sale și să se evidențieze printr-o reinterpretare autentică a unei piese legendare.

Cum i-a cerut voie tatălului său
Reacția lui Cătălin Crișan la această veste a fost una plină de mândrie și susținere. Artistul, cunoscut pentru cariera sa impresionantă în muzica ușoară, a dezvăluit pentru FANATIK că a dat cu bucurie acordul pentru ca fiul său să interpreteze acest șlagăr memorabil, pe care românii îl iubesc și fredonează și în prezent. Cătălin Crișan a exprimat speranța că, având în vedere că fiul său Rariș este student la Conservator, vor putea să împărtășească scena muzicii românești și să contribuie amândoi la bogatul peisaj muzical al țării.

Cu entuziasm, Cătălin Crișan a declarat:

„Mi-a cerut acordul și i l-am dat. I-am urat succes și sper că de acum încolo, având în vedere că este student la Conservator, să mă bucur și eu de o compoziție de-a lui. Doamne ajută”, este mesajul transmis de Cătălin Crișan.

Întrebat dacă a avut sugestii sau sfaturi pentru fiul său cu privire la reinterpretarea piesei, Cătălin Crișan a dezvăluit că nu i-a fost cerut sfatul și nu a intervenit în procesul creativ al lui Rariș. Cu încredere în abilitățile artistice ale fiului său, Cătălin Crișan a lăsat libertate totală pentru expresia creativă a acestuia.

Melodia „Dacă pleci” a fost lansată inițial în 1996, în cadrul Festivalului de la Mamaia, și este una dintre cele mai valoroase creații muzicale ale lui Cătălin Crișan. Această piesă a avut un impact profund asupra publicului român, devenind o parte importantă a amintirilor muzicale pentru mulți. Cu versuri și muzică create în totalitate de către Cătălin Crișan, piesa rămâne un reper în muzica românească.

Relansarea lui „Dacă pleci” în interpretarea lui Rariș promite să fie un moment emoționant pentru fanii muzicii românești. Cu talentul său și sprijinul tatălui său celebru, Rariș aduce o notă fresh și personală acestei piese clasice.