Imagini din azilul în care stă Irinel Columbeanu. Mr. Pink, iubitul Moncăi Gabor, i-a făcut o propunere de nerefuzat

Irinel Columbeanu a ajuns la azil de mai bine de două săptămâni și pare că s-a acomodat foarte bine la căminul din Snagov.

Căminul de bătrâni în care stă acum Irinel Columbeanu este dotat cu lift interior. Camerele sunt spațioase, cu grup sanitar propriu, TV, șifonier, paturi ortpedice acționate electric ideale pentru persoanele cu probleme locomotorii.

Grădina, jocurile de societate, evenimente, sărbători, terasă sunt doar câteva dintre facilitățile oferite la căminul în care stă fostul soț al Monica Gabor.

Și fostul fotomodel a avut o reacție când a aflat că Irinel Columbeanu s-a mutat la azil. „Irina m-a căutat de câteva ori, m-a sunat și cu video. Ceea ce mi-a transmis Monica a fost faptul că s-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o, ca de altfel foarte mulți dintre prietenii mei, a spus că e o hotărâre înțeleaptă și m-a înțeles’, a spus Irinel Columbeanu.

Spre surprinderea tututor, Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor l-a contactat pe omul de afaceri și i-a propus să se mute într-un azil din Statele Unite ale Americii, astfel încât fiica lui să fie aproape de el. „I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui’, a declarat un apropiat al acestuia, pentru cancan.ro.

Se pare că Irinel Columbeanu a ajuns la azil după ce și-a pierdut memoria de mai multe ori din cauza problemelor de sănătate. „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop’, a spus un apropiat al acestuia.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.