Jador Și-A Anunțat Retragerea! Este Anunțul Momentului În Lumea Manelelor

Cunoscutul manelist trece prin momente foarte grele! Jador nu va mai participa la evenimente și concerte, după ce a anunțat că va lua o pauză de la muzică de anul viitor.

Așadar, Jador a anunțat că va lua o pauză de la muzică de anul viitor. În acest context, cunoscutul manelist nu va mai participa la evenimente și concerte. Chiar și așa, va onora invitațiile pe care le are până la finele lunii decembrie.

Amintim că artistul se confruntă cu o serie de probleme de sănătate.

Jador a anunțat că se retrage din muzică de anul viitor

Jador a anunțat într-o postare realizată pe TikTok că se retrage din muzică e anul viitor. Începând cu luna ianuarie 2024, acesta nu va mai putea să participe la evenimente.

În schimb, va continuă să pregătească muzică până în acel moment. Artistul a dezvăluit și că va cânta până în noaptea de Revelion, iar mai apoi va pleca din țară. Totodată, el le-a mai promis fanilor săi că o să îi informeze cu privire la ceea ce se întâmplă în viața sa.

„Salutare oameni care mă iubesc! Am să vă anunț ceva foarte important… de pe 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente. Poate o să vă las niște muzică, pentru că sunt nevoit să plec din țară. Vreau să vă zic că până de Revelion voi mai putea cânta, în rest eu nu o să mai cânt, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre până în decembrie sunt disponibil, până la sfârșitul lui decembrie. Vă iubesc! O să aflați tot pe parcurs. Doamne ajută!”, a spus artistul pe TikTok.

Artistul s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate

Artistul s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultima vreme. Astfel, acesta a petrecut și mai mult timp la spital. Mai mult, fanii săi au fost îngrijorați când vedeta a postat o poză pe contul lui de Instagram cu perfuzia la mână.

Totuși, artistul nu a făcut prea multe dezvăluiri la momentul respectiv, motiv pentru care fanii lui s-au speriat. S-a vehiculat în mediul online și că Jador recurgea la perfuzii cu amestecuri de vitamine pentru a-și menține energia.

Fanii lui au ajuns la această concluzie în contextul în care Jador este solicitat la numeroase evenimente, atât în țară, cât și în străinătate. Uneori, ar fi coplesit. Muncește mult, motiv pentru care ar avea nevoie de vitamine suplimentare, au susținut unii fani.