La vârsta de 3 ani, a fost numită “cea mai frumoasă fetiță din lume”. Cum arată acum, la 19 ani

Thylane Blondeau, un copil mic cu o față angelică, a fost numită “cea mai frumoasă fetiță din lume” când avea 10 ani. Așa arată ea acum. Patrick Blondeau, un fost jucător de fotbal, și Véronika Loubry sunt părinții mândri ai frumoasei Thylane, care a început o carieră de model de la o vârstă fragedă și s-a schimbat mult acum. Fetița a fost surprinsă de paparazzi cu iubitul ei. Unele femei visează să concureze și să câștige locul întâi în concursuri de frumusețe. Thylane Blondeau a avut un mare succes fără a fi nevoie să concureze pentru un titlu.

De la o vârstă fragedă, chipul ei adorabil a fost suficient pentru a impresiona agențiile de modeling. La vârsta de doar 10 ani, ochii ei albaștri uluitori, părul lung, privirea intensă și buzele mari au făcut-o “cea mai frumoasă fetiță din lume”. Ea este cel mai mare copil al lui Véronika Loubry și Patrick Blondeau, care de atunci au divorțat, și s-a născut în aprilie 2001. Thylane a cucerit inima lui Jean Paul Gaultier la vârsta fragedă de 4 ani, care i-a oferit o prezentare de modă și a inspirat admirația agențiilor de modeling.

!
Fetița a pozat pentru revista Vogue într-o poveste care a generat multă controversă în 2010. Subiectul a fost despre fetele care exagerează cu machiajul și sunt hipersexualizate de la o vârstă fragedă. Thylane a apărut pe copertele revistelor de modă Teen Vogue și Jalouse. Fetița adorabilă a conceput o linie pentru Eleven Paris după ce și-a făcut un nume în industria modei și a frumuseții. Producătorii care au dorit să o introducă pe Thylane în industria cinematografică au abordat-o câțiva ani mai târziu. Fetița a pozat pentru revista Vogue într-o poveste care a generat multă controversă în 2010. Subiectul a fost despre fetele care exagerează cu machiajul și sunt hipersexualizate de la o vârstă fragedă. Thylane a apărut pe copertele revistelor de modă Teen Vogue și Jalouse. Fetița adorabilă a conceput o linie pentru Eleven Paris după ce și-a făcut un nume în industria modei și a frumuseții. Producătorii care au dorit să o introducă pe Thylane în industria cinematografică au abordat-o câțiva ani mai târziu.

Mai târziu, ea apare în filmul Belle et Sébastien. După un an, a fost aleasă să reprezinte L’Oréal, apoi a apărut pe coperta revistei L’Officiel. Thylane Blondeau și noul ei iubit au fost văzuți în sudul Franței. Tânăra care și-a făcut debutul în modă ca un copil acum se laudă cu o formă subțire și atrăgătoare. Thylane a ajuns la plajă zâmbind larg. Tânăra, purtând un tricou mare, pare să se bucure de relația ei cu iubitul.

Zeita a fost văzută în fotografii plimbându-se pe plajă cu partenerul ei. Conform imaginilor, Thylane și partenerul ei par să fie într-o relație iubitoare și fericită. Ce efecte are celebritatea asupra copiilor tineri? Copiii celebri beneficiază mult în termeni de bani și conexiuni, dar se confruntă și cu numeroase provocări psihologice. Această “existență bipolară” ar putea modela un copil care nu are resursele pentru a face față dificultăților lumii exterioare.