Lorelai Mosnegutu, castigatoarea Romanii au Talent, s-a indragostit de un coleg de liceu

Lorelai Mosnegutu, cunoscută pentru talentul său impresionant, a reușit să cucerească inimile telespectatorilor ProTV în anul 2017, când a câștigat emisiunea Romanii au talent. De atunci, mulți se întreabă ce s-a mai întâmplat cu ea și cu ce se ocupă acum. Mama sa adoptivă a făcut câteva declarații emoționante, dezvăluind câteva detalii despre viața actuală a tinerei.

Un nou început în dragoste:

Potrivit declarațiilor Vioricăi Parva, mama adoptivă a lui Lorelai, aceasta trăiește acum emoțiile primei iubiri. Se pare că s-a îndrăgostit de un coleg de la un alt liceu, iar cei doi sunt foarte apropiați. Comunică în fiecare zi și își împărtășesc gândurile și frustrările.

Această relație caldă și prietenoasă îi bucură pe amândoi, dar și pe mama adoptivă, care a avut grijă de Lorelai ca de propriul său copil. Împreună, cei doi tineri se distrează și creează conținut amuzant pe platforma TikTok.

Continuă să învețe de acasă:

Lorelai Mosnegutu, în vârstă de acum 17 ani, se află în clasa a XI-a, la secția de Canto. În contextul actual al pandemiei, aceasta își desfășoară activitățile școlare online, iar Viorica Parva, mama adoptivă, susține că acest lucru nu i-a afectat prea mult rutina de învățare. Ba chiar dimpotrivă, Lorelai afirmă că îi este mult mai simplu să lucreze de acasă. Cu toate acestea, nu uită să menționeze că este foarte mândră de realizările fiicei sale, aceasta având deja la activ zece cărți scrise.

Investiții și donații:

După ce a câștigat marele premiu de 120.000 de euro în cadrul emisiunii Romanii au talent, Lorelai Mosnegutu a ales să își investească banii într-un apartament cu două camere, situat în zona Popești-Leordeni. Imobilul se află la parter și dispune și de o grădină. Costul total al apartamentului a fost de 57.000 de euro. De asemenea, o parte din bani a fost donată unei fundații care sprijină copiii cu probleme. Lorelai se declară împlinită și fericită că și-a văzut visul îndeplinit și abia așteaptă să petreacă Crăciunul, decorând bradul cu bucurie și entuziasm.

În concluzie, Lorelai Mosnegutu, câștigătoarea emisiunii Romanii au talent în anul 2017, a reușit să facă o tranziție reușită în viața de zi cu zi, continuând să se dedice pasiunii sale pentru muzică și literatură. În plus, relația de prietenie și susținere pe care o are cu colegul ei de liceu o ajută să simtă iubirea și sprijinul în fiecare zi. Prin investițiile și donațiile pe care le-a făcut, Lorelai demonstrează generozitatea și preocuparea sa pentru ceilalți, consolidându-și astfel statutul de model pentru tinerii din întreaga țară.