Nu arunca cojile de ou! Descoperă cum să le folosești pentru a te vindeca.

Descoperiți puterea vindecătoare a cojilor de ou: o sursă naturală de calciu, cupru, fluor, fier, mangan, fosfor, sulf și zinc, precum și siliciu și molibden care sunt insuficient prezente în alimentația noastră zilnică. Conform cercetătorului rus V.V. Karavaev, cojile zdrobite pot normaliza echilibrul alcalin-acid al corpului, eliminând radionuclizii și întărind activitatea celulară a mușchiului inimii, precum și a mușchilor scheletici și oculari.

Beneficiile acestui remediu natural sunt extinse, ajutând la tratarea durerilor de stomac, astmului, artritei, osteoporozei, leziunilor osoase, reumatismului, urticariei, constipației, insomniei și eliminării reacțiilor alergice. De asemenea, compoziția cochiliei corespunde cu cea a oaselor și a dinților, ceea ce o face utilă pentru unghii fragile, sângerarea gingiilor, sensibilitatea dintilor la mâncarea rece sau fierbinte și durerea de dinti.

Este deosebit de important să adăugați coji la alimentele copiilor de la un an până la șase ani și femeilor însărcinate, deoarece procesele de formare osoasă în corpul lor sunt cele mai intense și necesită un aport neîntrerupt de calciu. Pentru beneficii maxime, coaja oualor crude trebuie să fie măcinată într-o pulbere, frecată bine pentru a evita particulele care pot răni mucoasa, și păstrată într-un recipient de sticlă întunecată pentru a evita mucegaiul. Luați pulberea cu brânză de vaci, terci și alte feluri de mâncare adecvate, și nu vă faceți griji în privința depunerii excesive de calciu, deoarece acesta va fi eliminat din corp.

Doza zilnică recomandată variază de la 1,5 la 5 grame, în funcție de vârstă, iar pentru copii de la 6 luni la 1 an, se recomandă o cantitate mică de pulbere, iar pentru copiii de la 1 la 3 ani, se recomandă o cantitate dublă. Înainte de a lua pulberea, stoarceți câteva picături de suc de lămâie în ea pentru a maximiza absorbția de către organism. Luați acest remediu înainte de culcare pentru o absorbție mai eficientă a calciului în timpul nopții.