O mai ții minte pe doamna Bamboi, mama-eroină cu 13 copii care era ”asistentă” la ProTV? Ce s-a întâmplat cu ea de când nu a mai apărut pe micile ecrane

Tu o mai ții minte pe doamna Bamboi, mama-eroină care are 13 copii plecați în diferite țări ale lumii și care era ”asistentă” la Pro TV în emisiunea lui Cătălin Măruță? E greu să nu ți-o amintești!

Bamboi Maria este mama-eroină care a reușit să uimească întreaga țară, mai ales cu felul său de a fi. Sinceră și extrem de directă, doamna Bamboi a și comentat anumite comportamente ale vedetelor.

Totuși, cu siguranță vă amintiți povestea ei: în urmă cu 12 ani, aceasta a devenit foarte populară în emisiunea de la Pro TV, după ce s-a aflat că are 13 copii și că nu reușise să se întâlnească cu ei de foarte mult timp – de 10 ani, deoarece locuiesc și muncesc în alte țări. Unul dintre copiii ei chiar a participat la ”Dansez pentru tine”.

Mama-eroină este originară din Onești și a reușit să intre în grațiile publicului, după ce femeia, cu o fire foarte sinceră și deschisă, le-a ”executat„ public pe mai multe vedete din România, din showbiz. În anul 2017, Bamboi Maria anunța faptul că pleacă în Norvegia, la Oslo, la copiii ei.

”Da, plec la copii în Norvegia. (…). Am cunoscut o mulțime de lume prin intermediul tău, lumea mă recunoaște pe stradă, acum stați cu ochii pe televizor. Mi s-a mai născut o nepoțică, s-a înmulțit familia Bamboi, face un an în decembrie”, povestea doamna Bamboi în 2017, arată bzi.ro.

Ce zicea unul dintre copiii Mariei Bamboi
Să ai copil e o comoară, iar doamna Bamboi știe cel mai bine acest lucru! Unul dintre copii, Cristina, mărturisea la un moment dat cât de greu este să îți câștigi pâinea pe meleagurile străine și cât de multă muncă trebuie să depui.

“Noi nu am mai fost în țară. Doar mama se întoarce din când în când la casa noastră părintească din Onești. Face curățenie generală în casă și merge la tata la cimitir. Într-un singur an s-a întâmplat să nu revină în țară, în rest ea revine la 2-3 luni acasă, în țara.

Noi, copiii, nu avem timp de concedii și vacanțe. Muncim din greu și cinstit printre străini pentru o pâine. Eu, de exemplu, sunt însoțitor pentru o doamnă care și-a pierdut vederea. Cum aș putea eu să o las și să plec?! Muncesc 24 din 24 de ore. Suntem 13 frați și niciunul rămas în țară. Suntem 9 copii stabiliți în Norvegia, 3 în Spania și 1 în Anglia, dar niciunul dintre noi nu s-a ajuns. Supraviețuim și muncim în ce domeniu găsim”, declara Cristina Bamboi, una din fiicele Mariei Bamboi, pentru wowbiz acum 5 ani.

„Suntem persoane normale, care au trăit din ce au avut și au putut. Ne tragem din doi părinți care au luptat pentru copiii lor, să nu le lipsească pâinea de pe masă. Au muncit din greu să ne dea o educație și să ne crească. O iubim și o respectăm pe mama și este un exemplu pentru noi. Tata și mama au fost doi orfani care s-au găsit și s-au unit și au întemeiat o familie numeroasă și frumoasă”, a mai povestit ea.

Bamboi Maria, recunoscută pentru faptul că spunea verde-n față ce gândea
Femeia din Onești era recunoscută pentru că spunea exact ceea ce gândea, mai ales despre vedete. De exemplu, la un moment dat, ea a spus că Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu vor mai fi împreună, lucru care s-a și adeverit după un timp.

„Chiar asa s-a prostit? Aveam pretenții de la el. Ce are fata aia în ea, bre? Nici pe aia care cântă (Anda Adam) nu-mi plăcea. Da așa, pe leșinata aia? Nu se potrivește dom’le, nu e pentru el, s-o manance cu varză murată. Victor, mami, ia una mai potrivită pentru tine”, spunea ea.