Piedone, Primarul igienizează apartamentele persoanelor cu probleme

Primarul Sectorului 5 este în acest moment tras la răspundere de opinia publică pentru simplul fapt că a luat decizia de a discuta cu o minoră de 15 ani care a rămas însărcinată într-un centru maternal. Totuși, Piedone nu ține cont de această situație și continuă să își desfășoare activitatea în așa fel încât să ajute cât mai multe persoane.

Piedone igienizează apartamentul unui bătrân bolnav

Pe rețelele de socializare a apărut recent un videoclip în care Cristian Popescu Piedone face tot posibilul pentru a igieniza în cel mai scurt timp un apartament în care a locuit un bătrân cu mari probleme de sănătate. Mirosul era de-a dreptul insuportabil, motiv pentru care primarul a luat inițiativa și a chemat imediat o echipă care să curețe locul.

Apartamentul în cauză aparține unui bătrân care suferă din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Acesta nu are o situație financiară deloc bună, motiv pentru care nu și-a permis să angajeze pe cineva care să îl ajute. Cea care l-a contactat pe Piedone a fost chiar nepoata bătrânului.

„Începeți și demarați ancheta socială, dar în același timp îl duceți pe bătrân într-unul dintre centrele noastre de bătrâni. Îl luați astăzi, l-am băgat în centru, s-a salubrizat, închideți ușa, predați cheile nepoatei și până găsește familia o soluție bătrânul va fi ținut la noi într-un centru. Pânze de păianjen, zici că ești în castelul lui Dracula”, le-a spus Piedone celor de la DSP.

Primarul a așteptat echipa de curățenie

După ce a oferit mai multe directive cu privire la locația apartamentului, dar și soarta pe care bătrânul o va avea, Piedone a așteptat cuminte pe scara blocului echipa de curățenie. Între timp, a purtat câteva discuții cu vecinii care au venit să îl salute și să se plângă de faptul că în lipsa lui, lucrurile nu au fost deloc în ordine.

În momentul în care și-a făcut apariția echipa de curățenie, Piedone i-a obligat pe toți să poarte măști, mănuși și să ia pauze la fiecare 20 de minute pentru ca sănătatea lor să nu fie absolut deloc pusă în pericol. Rezultatul final al acțiunii i-a lăsat pe mulți cu gura căscată.