PROFEȚIA LUI NOSTRADAMUS DESPRE ISRAEL

Celebra profeție a astrologului francez Nostradamus ar sugera că el a prezis izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial în contextul unui conflict major care avea să aibă loc în Israel.

Această profeție a fost considerată de mulți oameni drept o confirmare a abilităților sale profetice. Iată ceea ce Nostradamus a prevăzut cu privire la Cetatea lui Dumnezeu!

Profeția lui Nostradamus despre Israel înspăimântă o lume întreagă. Ce spunea marele profet

Michel de Nostredame, cunoscut în spațiul public sub numele de Nostradamus, a trecut în neființă în anul 1566. El a fost un renumit astrolog francez, dar și un practician în mai multe domenii, inclusiv farmacie, medicină și clarviziune.

Una dintre cele mai cunoscute opere ale sale, „Les Prophéties,” a fost publicată în 1555 și i-a adus o creștere semnificativă a popularității.

„Les Prophéties” este o colecție de 942 de catrene poetice, despre care se spune că prezic evenimentele viitoare de pe Terra.

Nostradamus a afirmat că și-a fundamentat profețiile pe cunoștințele sale astrologice, însă a fost supus unei critici aspre din partea detractorilor care au pus sub semnul întrebării competența sa.

Nostradamus a vorbit despre un mare război care va izbucni în Israel

Nostradamus a făcut referire în catrenele sale la posibilitatea unui al Treilea Război Mondial, legându-l de un conflict care ar putea să izbucnească în Cetatea lui Dumnezeu.

În contextul actual, în care Israelul se confruntă cu un atac puternic din partea grupării islamiste Hamas, mulți au argumentat că profeția astrologului francez își găsește împlinirea.

Când analizăm contextul istoric din vremea lui Nostradamus, putem identifica Cetatea lui Dumnezeu ca fiind Ierusalimul, capitala Israelului.

Nostradamus a consemnat în scrierile sale că acest oraș va fi teatrul unui conflict în care un lider important va cădea, eveniment ce ar putea declanșa al Treilea Război Mondial.

„În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare
Doi frați sfâșiați de haos în timp ce cetatea rezista
Marele lider va ceda
Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde”

În contextul atacului Hamas asupra Israelului, dar mai ales a urmărilor acestui atac, acest catren poate avea o cu totul altă însemnătate.

Marele război din 2023 și apariția Antihristului

Nostradamus a vorbit și despre un mare război în anul 2023.

În publicația, apărută în urmă cu mai bine de 450 de ani, Nostradamus scrie despre 2023: „Șapte luni de Mare Război, oameni morți din cauza faptelor rele. Rouen, Evreux nu vor cădea în mîinile regelui”.

De asemenea, Nostradamus a prezis că în jurul anului 2023 va apărea al treilea Antihrist. Celebrul profet i-a indicat pe Napoleon și Hitler drept primii doi antihriști.

„Antihristul îi anihilează foarte curând pe cei trei
Douăzeci și șapte de ani va dura războiul lui

Necredincioșii sunt morți, captivi, exilați
Cu sânge, trupuri umane, apă și grindină roșie acoperind pământul”.

Trebuie să reținem că interpretările profețiilor lui Nostradamus sunt subiective și adesea vagi, ceea ce înseamnă că pot fi aplicate retrospectiv unor evenimente și pot fi folosite pentru a susține diverse argumente.

Majoritatea oamenilor de știință și istorici consideră profețiile lui Nostradamus drept opere literare și poetice, fără bază științifică sau profetică reală.