Profeţiile lui Nostradamus pentru 2024: „Vine foametea”

Se crede că Nostradamus, astrologul francez, a prezis cu exactitate ascensiunea lui Adolf Hitler și izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial.

Deși Nostradamus și-a publicat cartea Les Prophéties în anul1555, popularitatea sa a rezistat datorită celor 942 de catrene care se presupune că prezic viitorul. Iată previziunile lui Nostradamus pentru 2024.

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024

Astrologul francez Michel de Nostradame alias Nostradamus și-a publicat cartea Les Propheties acum aproape 500 de ani. Cărțile sale infame conțin 942 de catrene care par să prezică viitorul.

Se spune că el a prezis asasinarea lui John F Kennedy, atacurile teroriste din 11 septembrie și chiar începutul pandemiei de coronavirus, conform interpretărilor catrenelor sale.

Pentru 2023, el a prezis un dezastru economic la nivel mondial – „Atât de sus se va ridica bushelul de grâu / Omul ăla își va mânca semenul’, a scris el într-unul din catrenele sale.

Deși lumea a fost zguduită de încetinirea economică post-COVID-19 și de criza în creștere a costului vieții, profeția a fost puțin exagerată. Dar, potrivit multor rapoarte, mai mult de 70 la sută din profețiile sale s-au împlinit până acum. Iată câteva dintre previziunile lui Nostradamus pentru 2024:

Astrologul francez a prezis că în 2024 lumea va fi martora unui haos climatic. „Pământul uscat va deveni și mai uscat’, prezice el într-un catren, „și vor fi inundații mari’.

În altă parte, el avertizează despre „foamete foarte mare prin val pestifer’, ultima frază făcând referire la un potențial tsunami care distruge agricultura și permit bolilor și foametei să se instaleze.

Dacă astfel de predicții se dovedesc a fi corecte, s-ar putea să fim martorii unor evenimente climatice și mai distructive în 2024 decât am văzut deja până acum.

În trecut, China și-a prezentat forța brută de mai multe ori în regiunile din jurul Mării Chinei de Sud și Taiwan, majoritatea prin puterea sa navală.

Nostradamus a prezis și el ceva asemănător cu specialiștii actuali, dar cu secole în urmă. Într-unul dintre versetele sale, el a scris despre „o luptă și bătălie navală’.

El a specificat că „adversarul roșu va deveni palid de frică. Punând în groază marele Ocean’. Marele ocean de aici ar putea sugera Oceanul Indian, iar expresia „adversar roșu’ este o referire la China comunistă.

Într-unul dintre catrene, Nostradamus se referă la un personaj pe care îl numește „Regele Insulelor’, care a avut un divorț controversat și care este „alungat cu forța’. Mai mult, el a mai scris că acest rege este înlocuit cu „unul care nu va avea niciun semn regal’.

Analistul și autorul, Mario Reading, care a scris cartea “Profețiile lui Nostradamus”, a spus că, cu „Regele insulelor’, Nostradamus l-ar putea indica pe regele Charles al III-lea.

El ar putea fi forțat să abdice din cauza „atacurilor persistente asupra lui și asupra celei de-a doua soții’. În aceeași carte a lui Reading, Nostradamus a prevăzut moartea reginei Elisabeta a II-a în anul 2022.

Sensul exact al cuvântelor „vedere slabă’ este, desigur, deschis dezbaterii. Vrea să spună că influența bisericii se va diminua cumva sau va fi vreun scandal mai mare pe drum? Sau va fi un Papă miop? Asta, doar timpul o va spune.