Pune un pahar cu sare sub calorifer: toata lumea o face, dintr-un motiv genial

Exista multe articole despre virtutile absorbante ale sarii pentru a lupta impotriva umiditatii, imediat ar fi tentat sa credem ca sub calorifer sarea va avea mai mult sau mai putin acelasi rol. Dar nu este asa, pentru ca sarea, asa cum vorbim despre ea in acest articol, reprezinta un mijloc eficient de curatare a energiei.

Feng Shui este o arta veche al carei scop este de a armoniza energia de mediu a unui loc si de a promova bunastarea ocupantilor sai. Iata de ce este important sa pui un pahar cu sare in anumite locuri din casa ta pentru a o purifica.

Cum permite sarea curatarea energetica?
Potrivit Feng Shui, purificarea unui loc de forte si energii negative care exista este la fel de importanta precum indepartarea prafului sau curatarea acestuia. Intr-adevar, fara sa ne dam seama, atmosfera unei case poate fi ingreunata de impresii negative. In casele noastre, uneori, povestim cele mai rele si cele mai bune experiente de viata. Feng Shui, o arta ancestrala chineza, armonizeaza energia mediului, numita chi, pentru a face loc undelor pozitive.

In urma unei zile grele sau a unui eveniment susceptibil sa atraga vibratii proaste, este necesar sa purificam energia din spatiul nostru si exista mai multe modalitati de a face acest lucru. Cand atmosfera ti se pare grea, daca ai dificultati in a adormi dupa o serie de evenimente, foloseste sare grunjoasa pentru a purifica energia acestui mediu si a o reechilibra.

Asezata un pahar cu sare sub calorifer, sub patul tau si in orice colt al locuintei sau al biroului tau , sarea absoarbe toate energiile daunatoare , fie ca sunt recente sau vechi.

Alte sfaturi de curatare energetica
Curatarea energetica ajuta la renuntarea la trecut. Intr-un fel, chiar si cei care nu sunt constienti de existenta Feng Shui-ului practica deja aceasta arta straveche fara sa o stie. Cand faci ordine, simplul fapt de a scapa de obiectele care nu mai sunt folosite este deja Feng Shui, deoarece fiecare obiect este probabil sa poarte un mesaj pozitiv sau negativ. Pe langa sare, puteti elimina energiile rele cu salvie, otet alb sau scortisoara:

Salvie alba pentru curatare energetica
Aceasta este metoda clasica. Arde-o in fiecare colt al casei. Este o tehnica care functioneaza pentru a purifica energia unui loc.

Otet alb pentru o buna curatare energetica
Otetul alb respinge vibratiile rele. Este eficient in curatarea energiilor. Umpleti o galeata cu apa si adaugati un pahar de otet alb pentru a curata toata casa.

Scortisoara pentru o curatare energica
Deschide accesul la emotii si armonie. Se fierb batoanele de scortisoara in apa cat sa pui intr-o galeata si dupa ce apa s-a racit, foloseste-o pentru a curata toata casa. In plus, casa ta va fi parfumata cu un parfum subtil si placut.

Limpezirile energetice aduc armonie si liniste in casa si in mintea ta. Fa-le de cate ori este nevoie.