RCS-RDS a dezvăluit anunțul zilei! Toți abonații trebuie să fie la curent.

Informația momentului pentru toți cei care au abonament la Digi. Compania vine cu o

schimbare majoră pentru clienții săi. Oferta este de nerefuzat. Schimbarea pe care RCS-RDS o propune este radicală.

Trebuie subliniat că pentru DIGI, una dintre prioritățile dintotdeauna a fost dezvoltarea rețelei sale, pentru facilitarea accesului la serviciile de comunicații electronice fixe.

RCS-RDS a venit cu informația momentului pentru clienții săi. Toți abonații trebuie să o știe. Schimbarea e radicală. Asta pentru că DIGI crește viteza de net abonaților săi, fără

cost suplimentar. Toți clienții Fiberlink 300 primesc de azi Fiberlink 500. Mai mult,

clienții Fiberlink 300 vor plăti aceeași sumă lunară, 30 Lei, iar Fiberlink 1000, cu viteză gigabit, va costa tot 40 Lei/lună.

„Pentru DIGI, una dintre prioritățile dintotdeauna a fost dezvoltarea rețelei sale, pentru facilitarea accesului la serviciile de comunicații electronice fixe. Tocmai fiindcă știe cât

de importantă este atât stabilitatea, cât și viteza netului de acasă, DIGI oferă clienților chiar mai mult pentru același cost prietenos.

Începând de astăzi, 13 septembrie, experiența clienților DIGI atinge un nivel superior,

încât, abonații care dețin pachetul Fiberlink 300 prind viteză, fiind upgradați automat la pachetul Fiberlink 500, iar trecerea la pachetul superior vine fără costuri sau eforturi

suplimentare din partea acestora. Așadar, abonații netului Fiberlink 300 vor primi de acum viteza Fiberlink 500 la același cost, 30 Lei/lună.

Viteza maximă rămâne la fel de accesibilă, cu Fiberlink 1000 la costul de 40 Lei/lună, iar DIGI rămâne unicul operator de telecomunicații din România care oferă routerul cel mai modern, cu standardul WIFI 6, cu doar 3 Lei/lună, preț valabil tuturor abonaților săi de internet„, se arată într-un comunicat de presă.