Reteta bunicii pentru vindecarea de cancer de col uterin

Simptomele cancerului de col uterin nu sunt intotdeauna evidente. Orice femeie trebuie sa stie ca este posibil sa nu existe niciun semn de alarma pana cand nu a ajuns la un stadiu avansat. Din aceasta cauza este foarte importanta testarea periodica in vederea depistarii anumitor leziuni potential canceroase prin efectuarea cel putin o data pe an a testului Papanicolau.

In cele mai multe cazuri, sangerarea vaginala este primul simptom vizibil al cancerului de col uterin. De obicei, acesta apare dupa actul sexual. Orice sangerare care apare in oricare alt moment, alta decat cea din perioada menstruatiei, este, de asemenea, considerata a fi anormala.

Urmatorul leac este unul cu adevarat miraculos pentru vindecarea cancerului de col uterin. Baza acestuia este reprezentata de galbenele. Asadar, veti avea nevoie de:
– 4 pumni de galbenele proaspete
– 3 litri de apa

Se aduna galbenele proaspete si se taie marunt, flori, tulpini si frunze. Se pun la fiert intr-un vas smaltuit apa si, cand clocoteste, se adauga cei patru pumni de planta, lasandu-se sa mai fiarba 5 minute la foc mic. Se lasa la infuzat, se strecoara si cat infuzia mai este calduta, se fac spalaturi vaginale, dimineata si seara. Dupa ultima spalatura, in vagin se introduce imediat un tampon de tifon imbibat in ulei de catina, care se lasa peste noapte, iar dimineata se arunca.

Este foarte important ca, pentru a grabi vindecarea si a-i asigura eficacitatea, sa se consume multe fructe si legume proaspete din gradina. In plus, in loc de apa, se consuma ceai de urzici.