Rona Hartner, Noi Probleme De Sănătate După Ce A Declarat Că A Învins Cancerul: „Una Dintre Metastaze…”

Rona Hartner a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. În luna iulie, cunoscuta artistă a dezvăluit într-un interviu emoționant pentru Antena Stars că a fost din nou diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier, aflându-se în stadiul patru, cu metastaze. Cu toate acestea, după câteva luni de tratament, cântăreața a fost fericită să anunțe că a învins boala.

Cu toate acestea, viața artistei nu a fost mereu ușoară, deoarece s-a confruntat de mai multe ori cu probleme de sănătate. După ce a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer în 2019, afecțiunea a revenit și a trecut recent printr-o serie de investigații și tratamente intense. Deși a recunoscut că boala a afectat o parte a corpului său, cântăreața a dezvăluit cu bucurie că a reușit să se vindece, însă acum se confruntă, din nou, cu probleme.

Într-un interviu recent, Rona Hartner a dezvăluit că se confruntă din nou cu probleme de sănătate, la doar aproximativ o lună de la vestea îmbucurătoare că a învins cancerul pentru a doua oară. Cu toate se vindecase, metastaza recent depistată de medici nu poate fi trecută cu vederea, ceea ce determinat-o pe vedetă să întrerupă toate activitățile.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a mărturisit Rona Hartner, în urmă cu puțin timp, pentru ciao.ro .

Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă din nou, iubită artista privește cu încredere spre viitor și își ocupă timpul cu activități care îi aduc liniște. După ce a trecut prin boală pentru a doua oară, vedeta a decis să redacteze o carte de mărturii și să-și exprime recunoștința față de Dumnezeu prin crearea unui album complet. Prin intermediul melodiilor sale, interpreta speră să aducă bucurie oamenilor și să ofere o perspectivă mai profundă asupra ajutorului pe care l-a primit de la divinitate în momente dificile.

„Deci cred că era cazul să stau pe loc și să îmi scriu cartea mea de mărturie care va fi o carte foarte completă iar apoi să scriu, de asemenea, albumul ăsta al meu care să aducă oamenilor o lumină asupra faptului că Dumnezeu mi-a fost aproape de foarte mult timp și că toate piesele pe care le cânt despre Dumnezeu sunt reale, nu sunt niște invenții. Într-adevăr, foarte mulți oameni vorbesc acum despre Dumnezeu, dar realitatea este că toți acești oameni nu au început acum 2 zile să inventeze niște chestii, ei aveau o relație puternică cu Dumnezeu dinainte. În această carte și în această mărturie se va vedea clar că sunt de 22 de ani în prezența lui Dumnezeu, într-un mod foarte special și atunci parcă își au sensul și bolile și toate acestea și va fi o carte de suflet, foarte importantă’, a mai spus artista.