Rugăciuni pentru familia Willis. Mai întâi Bruce, și acum fiica sa. Nu meritau asta.

Familia Willis a trecut prin multe în aceste luni, iar luptele lor sunt departe de a se încheia.

De când starul din “Die Hard” a fost diagnosticat cu o afecțiune care afectează capacitatea de a comunica, lumea a tăcut. Familia sa i-a oferit un sprijin extrem și a actualizat în mod regulat fanii lui Bruce despre starea sa.

Bruce s-a retras din lumina reflectoarelor, iar mai târziu a fost diagnosticat cu o afecțiune mai specifică; demență frontotemporală.
“Familia noastră dorește să înceapă prin a-și exprima cea mai profundă gratitudine pentru incredibila avalanșă de dragoste, sprijin și minunatele povești pe care le-am primit de la împărtășirea diagnosticului inițial al lui Bruce”, a postat fiica sa Rumer Willis pe rețelele sociale.

“În spiritul acestui lucru, am vrut să vă oferim un update despre soțul, tatăl și prietenul nostru iubit, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă a ceea ce experimentează.

“De când am anunțat diagnosticul lui Bruce de afazie în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD).”

Pe măsură ce soția lui Bruce, fosta soție și fiicele sale erau de asemenea afectate de boala lui, fiica sa Tallulah, pe care actorul o are împreună cu Demi Moore, întâmpină probleme cu sănătatea mintală și acestea se agravează pe măsură ce starea de sănătate a tatălui ei se înrăutățește.

Tallulah a vorbit deschis despre anorexia ei după ce a fost părăsită de logodnicul ei Dillon Buss la mai puțin de trei luni după diagnosticul de afazie al tatălui ei.
După cum se raportează, Bruce este conștient de suferința fiicei sale.

“Bruce a văzut-o cum slăbește și i-a agravat doar propriile probleme”, a spus o sursă, după cum a relatat Radar.

“Bruce a fost devastat când a văzut suferința lui Tallulah”, a continuat insiderul.

“Ajunsese la punctul în care familia credea că ar fi mai bine dacă nu s-ar afla unul în preajma celuilalt deloc.”

Tallulah a fost diagnosticată cu tulburare de personalitate limită după ce s-a internat într-o unitate de pacienți după despărțire.
În eseu pe care l-a scris pentru Vogue Magazine, Tallulah a explicat că luptele ei cu dismorfia corporală au început când a început să ia medicamente pentru ADHD.

“M-am simțit inteligentă pentru prima dată”, a spus Tallulah despre medicamentul ei, “dar am început să mă bucur și de efectul secundar de suprimare a apetitului al medicamentelor. Am văzut o modalitate de a elimina adolescenta incomodă în favoarea unei zâne ușuratică. Și ca atât de multe persoane cu tulburări alimentare, simțul meu de sine a luat-o razna.

“Există o deliciozitate nesănătoasă la începutul pierderii rapide în greutate. Oamenii sunt gen, ‘Oh wow!’ Și apoi rapid se întoarce la, ‘Ești bine?’ Prietenii și familia mea erau terifiați, și am ignorat asta.”

Fiica de 29 de ani a adăugat: “Până în primăvara anului 2022, cântăream cam 84 de lire sterline. Eram întotdeauna înghețată.