Sfanta Parascheva a făcut un miracol și anul acesta. Ce s-ar fi întâmplat cu un copil de 7 ani, după ce s-a închinat

Relatarea emoționantă a unei mame dezvăluie că fiul ei s-ar fi recuperat după ce s-au închinat la moaștele Sfintei Parascheva. Călătorind de la Constanța la Iași, spera ca micuțul de 7 ani să rostească primele sale cuvinte, ceea ce s-a și realizat. Ce cuvinte a rostit tânărul rămâne un mister.

Un cleric a descris miracolul petrecut la sanctuarul Sfintei Parascheva. Se pare că un băiețel de 7 ani, care a vizitat cu familia sa moaștele sfintei, a reușit să rostească pentru prima oară în viața lui, după ce s-a rugat și meditat acolo timp de 4 ore. Mama băiatului a fost cea care a împărtășit cu emoție această experiență extraordinară, conform sursei BotosaniNews.

În urma unei postări văzute pe Facebook, realizată de preotul care a relatat minunea, mama a fost inspirată să facă această călătorie din Constanța până la Iași, cu speranța vindecării fiului ei.

Mărturia femeii

„Necazul meu a început în urma cu 4 ani. Am născut un băiețel perfect sănătos. Vioi, plin de energie, lumina ochilor mei. Fiind o femeie de carieră, recunosc că am neglijat mult partea mea de responsabilitate în ce privește creșterea lui. Am angajat o bonă care, din nefericire, mult mai târziu am aflat, că tot ceea ce făcea în lipsa mea era să îl proptească pe cel mic în fața televizorului și a telefonului, iar ea stătea liniștită pe canapea.

Practic copilul meu de doar doi ani, a crescut cu televizorul. Zi de zi, 8 ore. Adormea la televizor și se trezea cu televizor. Am depistat în timp faptul că era foarte agitat, plângea noaptea inexplicabil, până când a început să facă crize din ce în ce mai mari. Când vă scriu acest mesaj baietelul nostru are deja 7 ani. Până joi nu a spus niciodată mama, tata, apa. L-am dus la zeci de specialiști, am cheltuit mii de euro, fără nici un folos. Am fost de câteva ori pe la biserică, dar trebuie să recunosc, superficial, fără așteptări. Săptămâna aceasta o prietenă din lista mea v-a distribuit postarea și am început să citesc. Apoi ați tot postat și a început să se nască în inima mea o mică speranță. I-am soțului că eu plec la Iași, noi fiind din Constanța. Zis și făcut. Ne-am așezat la rândul format, cred ca totul a durat aproximativ 4 ore. În timpul acesta copilul meu a fost pentru prima dată în viața mea liniștit. I-am dar câteva cărticele, l-am ținut în brațe, dar se purta de parca ar fi fost sedat. Am plecat de acolo încărcați, dar totuși încă nedumeriți dacă am procedat corect. Mulți veneau cu haine, cu vată, eu doar am pus palma mea peste vesmântul Sfintei și l-am atins cu fruntea pe baietelul meu. Bineînțeles, ca după toată această experiență am mâncat ceva și ne-am urcat în mașină, întrucât nu se mai găsea cazare. Băiețelul meu a adormit și înainte sa ajungem în Constanța s-a trezit, Părinte spunând exact aceste cuvinte: “Sfânta Parascheva, îți mulțumesc!” Părinte, copilul meu nu a spus niciodată Mama, iar pentru prima dată în viața lui a spus o frază. Astăzi a început după ce s-a trezit să repete această frază de câteva ori: Sfânta Parascheva îți mulțumesc! În această după amiaza a venit la mine în bucătărie, m-a luat în brate și mi-a spus : Te iubesc, mama ! Copilul meu nu a vorbit niciodată până la 7 ani și în doar 24 de ore a spus mai mult decât în toată viața. Este mult mai liniștit, privirea pare alta, eu cred că Sfânta Parascheva este un miracol pentru oameni.”