Sfatul Runelor pentru saptamana 16-22 octombrie 2023. Leii au noroc mare, Sagetatorii castiga pe toate planurile, Varsatorii au protectie divina

Sfatul Runelor pentru saptamana 16-22 octombrie 2023. Fiecare saptamana aduce cu sine oportunitati si provocari unice, iar runele ne pot oferi ghidare si intelegere in aceste momente. Iata ce mesaje pot avea pentru fiecare zodie in perioada 16-22 octombrie 2023, potrivit celebrului numerolog Igor Vechersky.

Berbec

Sfatul Runei (Fehu): Pentru Berbec, runa Fehu sugereaza ca este momentul sa fii energic si hotarat. Exploreaza noi oportunitati cu curaj si asigura-te ca iti urmezi pasiunile cu determinare. Aceasta abordare activa va aduce rezultate pozitive.

Taur

Sfatul Runei (Uruz): Taurul este indemnat sa-si gaseasca echilibrul interior si sa caute armonia in relatiile sale. Asculta-ti intuitia si ai incredere in propria viziune. Aprecierea frumusetii simple din jurul tau te va imbogati spiritual.

Gemeni

Sfatul Runei (Ansuz): Pentru Gemeni, runa Ansuz sugereaza ca este timpul sa fii deschis la comunicare si sa fii sincer cu tine insuti si cu ceilalti. Asculta cu atentie si impartaseste-ti gandurile intr-un mod respectuos si empatic.

Rac

Sfatul Runei (Kenaz): Racul este sfatuit sa fie atent la relatiile sale si la modul in care isi imparte energia. Comunicarea deschisa si empatica vor fi cheia pentru evitarea unor neintelegeri si a situatiilor tensionate.

Leu

Sfatul Runei (Tiwaz): Leul este binecuvantat in aceasta saptamana cu noroc mare. Este momentul sa isi asume riscuri calculate si sa profite de oportunitatile care ii ies in cale. Cu curaj si hotarare, va culege roadele succesului.

Fecioara

Sfatul Runei (Perthro): Fecioara se confrunta cu probleme mari in aceasta saptamana. Este momentul sa fie precauta si sa analizeze in profunzime situatiile cu care se confrunta. Abordarea cu calm si incredere va fi esentiala in gasirea solutiilor practice si eficiente.

Balanta

Sfatul Runei (Raidho): Pentru Balanta, runa Raidho sugereaza ca este timpul sa gaseasca echilibrul intre ratiune si emotie. Ia decizii intelepte si sabii, avand in vedere atat aspectele practice, cat si cele emotionale.

Scorpion

Sfatul Runei (Hagalaz): Scorpionul va afla un adevar care ii va schimba viata in aceasta saptamana. Este esential sa fie deschis si sa abordeze schimbarile cu intelepciune si determinare.

Sagetator

Sfatul Runei (Eihwaz): Sagetatorul trebuie sa caute protectie si sa fie atent la planurile sale. Cu o abordare precauta, va castiga pe toate planurile.

Capricorn

Sfatul Runei (Jera): Pentru Capricorn, runa Jera aduce in atentie perseverenta si abilitatea de a-ti urma visurile cu determinare. Cu rabdare si angajament, vei depasi obstacolele si vei obtine rezultate remarcabile. Asculta-ti intuitia si mergi pe calea pe care simti ca te indreapta.

Varsator

Sfatul Runei (Dagaz): Varsatorul este binecuvantat in aceasta saptamana cu protectie divina. Increderea in propriul drum si intelepciunea acumulata vor fi surse de sustinere.

Pesti

Sfatul Runei (Gebo): Pescii sunt sfatuiti sa se conecteze cu partea lor interioara si sa caute raspunsurile in liniste si introspectie. Apeleaza la intuitia ta si lasa-ti inima sa te ghideze. In aceasta saptamana, intelegi ca uneori linistea interioara si contemplarea pot oferi raspunsurile de care ai nevoie pentru a progresa si a te transforma.