Tragedie în Vaslui: directorul CEC Bank a murit electrocutat. Gestul inexplicabil comis de bărbat

Sfârșit dramatic pentru directorul CEC Bank. Bărbatul a murit electrocutat, marți seara, după ce a comis un gest inexplicabil.

Tragedie în Vaslui, acolo unde directorul CEC Bank a murit într-un mod cumplit. Bărbatul s-a electrocutat, seara trecută, după ce a comis un gest inexplicabil.

Adrian Tonița, directorul CEC Bank Vaslui, a murit într-un mod cumplit. Cum s-a produs tragedia

Adrian Tonița, cel care conducea sucursala CEC Bank Vaslui, a avut parte de o moarte fulgerătoare. Totul s-a întâmplat marți seara, la scurt timp după ce o vijelie s-a abătut asupra localității din Moldova.

Bărbatul a murit electrocutat. Seara, după furtună, s-a apucat să monteze panouri solare pe casă. Tragedia a survenit în jurul orei 21:45, transmite publicația vasluiană Vremea Nouă.

La casa victimei au ajuns două ambulanțe. Medicii au încercat resuscitarea acestuia, însă fără niciun rezultat. Cei de la salvare au constatat decesul. Trupul acestuia a fost transportat pentru autopsie la Vaslui, la Medicină Legală.

Drama din debutul acestei săptămâni i-a cutremurat pe cei din familia victimei și pe apropiați. Unele voci din zonă vorbesc de un blestem care s-ar fi putut abate asupra bărbatului. Asta pentru că în urmă cu opt ani bărbatului i-a ars casa.

Între timp, toți cei care l-au cunoscut pe șeful băncii locale se întreabă de ce a decis, tocmai în noapte, să se urce pe casă și să monteze panouri solare. Afară era aproape beznă și tocmai trecuse o ploaie puternică.

“Nu ne vine să credem! Un om atât de jovial, atât de bun și un profesionist, să plece de lângă noi atât de devreme! Avea doar 56 de ani și toată viața înainte!

Moartea sa este una violentă și dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă. Dar probabil că așa i-a fost scris”, a declarat un angajat de la CEC, sub protecția anonimatului, pentru sursa citată.

Conform presei locale, reprezentanții Spitalului Județean Vaslui au confirmat moartea directorului de la CEC. În orele următoare, trupul neînsuflețit al acestuia va ajunge acasă, acolo unde familia pregătește înmormântarea.