Viorel Stegaru suferă cumplit după fosta soție, Veronica. Vulpița și-a refăcut viața și este fericită

Viorel Stegaru, care a devenit celebru după apariția la Acces Direct, suferă cumplit după fosta soție, Veronica, de care s-a despărțit în primăvară.

Între timp, Vulpița a mai adus pe lume un copil, al doilea băiat, care nu ar fi al lui Viorel. După despărțirea de Viorel Stegaru, Veronica și-a refăcut viața și trăiește o poveste de dragoste ca-n filme.

Viorel Stegaru varsă lacrimi amare după Veronica, femeia care i-a dăruti doi copii, o fată și un băiat.

După mai multe certuri și împăcări, cei doi s-au despărțit definitiv, în primăvara acestui an, când s-a aflta și că este din nou însărcinată. Mai mult, în luna septembrie a acestui an, Vulpița nu s-a mai ferit și s-a afișat alături de noul iubit. Iar situația nu a fost tocmai pe placul fostului soț, astfel că au curs râuri de lacrimi.

Viorel Stegaru suferă cumplit după fosta soție, Veronica
Se pare că Vulpița a trecut destul de repede peste despărțirea de Viorel Stegaru. Veronica și-a refăcut viața, a născut cel de-al treilea copil, iar acum se pare că trăiește o poveste de dragoste ca-n filme.

De când s-a afișat la brațul noului iubit, Viorel pare că nu-și revine din supărare. Versurile melodiilor de dragoste sunt cele care-i mai alină din suferință.

Durerea e mare, iar fostul soț al Vulpiței nu se ferește să-și exteriorizeze sentimentele în văzul tuturor. Recent, bărbatul a publicat o fotografie și câteva versuri din melodia artiste Ami, „Nostalgia”.

„Mi-ai rupt inima
Și de atunci e la tine
Melancolie,
După ani și ani
Te-ai întors la mine…”, sunt versurile postate de Viorel Stegaru, pe Instagram.

După despărțirea de Viorel, Vulpița s-a îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă ca el. Veronica și-a lăsat primii doi copii în grija fostului soț. După ce a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu doar câteva luni, femeia s-a debarasat și de noul-născu și l-a lăsat în custodia statului.

Acum este liberă de orice responsabilitate și se poate dedica în totalitate noului iubit.

Dumitru Cătălin este bărbatul pentru care l-a părăsit pe Viorel. Pe rețelele de socializare, Vulpița se afișează des cu noul iubit, semn că cei doi chiar sunt îndrăgostiți și se iubesc.

Vulpița nu știe cine este tatăl celui de-al treilea copil
În privința celui de-al treilea copil născut de Vulpița, povestea este destul de încâlcită. Din câte se pare, Viorel Stegaru nu ar fi tatăl acestuia, însă nici Vulpița nu știe cu exactitate cine ar fi.

Cei care au încercat să o ajute pe femeie au ajuns la concluzia că nici Veronica nu știe cine este tatăl copilului. Despărțirea de Viorel ar fi fost cu mult timp înainte ca ea să rămână gravidă.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului.

A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara. Trebuie ajutată.

DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar că nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, spuneau la un momernt dat cei care s-au implicat în rezolvarea cazului Vulpiței.

Cu toate acestea, Veronica a abandonat în cele din urmă copilul și și-a refăcut viața.

Caută…
Caută…

Articole recente
Gabriela Firea și-a însurat băiatul cel mare. Toate imaginile de la nunta de lux: miresa – superbă, cuscrii – emoționați, nașii – persoane cunoscute
octombrie 10, 2023
10 semne care arata ca sufletul tau a obosit
octombrie 10, 2023
Rugăciunea Sfântului Nicolae – Rostește-o de 3 ori, te scapă de orice necaz
octombrie 10, 2023
Bancnota de 500 lei cu chipul lui Brâncuși, scoasă la vânzare cu 5000 de euro.
octombrie 10, 2023
Ce trebuie sa pui in must ca să nu fermenteze prea repede. Secretul gospodarilor de la țară
octombrie 10, 2023