Vulpita a nascut! Cine a facut barbatul care i-a stat alaturi? Nu e vorba de Viorel….

Vulpița a devenit cunoscută publicului atunci când a apărut în emisiunea Acces Direct, ceea ce i-a adus notorietate și faimă. Veronica Stegaru și Viorel au fost implicați în situații controversate și amuzante, captând interesul unui număr mare de români.

După o perioadă în care au apărut la Antena 1, cei doi s-au întors în Blăgești, iar ratingul emisiunii a scăzut. De atunci, informațiile despre tânără au devenit rare, însă acum a ieșit la iveală că a devenit mamă pentru a treia oară.

Conform vremeanoua.ro, se pare că Vulpița și Viorel au divorțat după ce s-au întors în satul natal. Tânăra a adus pe lume un băiețel în noaptea trecută, iar Viorel nu a fost alături de ea. Totuși, a primit sprijinul lui Ciprian, un tânăr care era conștient de situația dificilă prin care trecea. El i-a furnizat tot ce era necesar pentru nașterea celui de-al doilea băiat.

Pe Facebook, Ciprian Gavriliță a scris: „Veronica Vulpița, soția lui Viorel, la Spitalul municipal „Dimitrei Castroian” Huși. Seara asta am putut să-i fiu de ajutor, va naște un băiețel. Acces Direct, unde sunteți acum când femeia are nevoie de voi? Ați câștigat bani pe seama ei, ar trebui să vă fie rușine! H.O.F.B. ajută pe toată lumea! Mă simt mândru că sunt hușean.”

Această postare a generat un val de comentarii. Gestul lui Ciprian în sprijinul Vulpiței a fost felicitat de mulți oameni. Postarea sa a generat o avalanșă de comentarii, în care mulți internauți afirmă că emisiunea s-a folosit de ea doar în scopul obținerii de audiență, fără să-i ofere ulterior sprijin.

Iată câteva dintre comentariile postate: „Am și eu hăinuțe pentru băieți între 0 și 8 luni, le pot dona cuiva, sunt curate și bine întreținute” / „Nu cred că Vulpița a fost lăsată însărcinată de Acces Direct” / „Eu am hăinuțe” / „Mirela Vaida ar trebui să o ajute, că are posibilități!” / „Televiziunea a obținut sume frumoase de bani și apoi s-a prefăcut că nu o cunoaște, exact ca o prietenie falsă.”