A murit un important membru al PSD! Scena politică românească este în doliu

A murit un important membru al PSD! Scena politică românească este în doliu. Iată detaliile!

A murit un important membru al PSD

În data de 28 octombrie 2023, Constantin Stănescu, fost primar al comunei Vișina din județul Olt, a încetat din viață la vârsta de 85 de ani. Acesta a condus comuna Vișina timp de trei mandate consecutive între 2004 și 2016 și a fost un membru important al Partidului Social Democrat (PSD).

Constantin Stănescu a fost un om politic dedicat, care și-a dedicat mare parte din viață servind comunitatea din comuna Vișina. El a condus destinele acestei localități timp de trei mandate consecutive, între anii 2004 și 2016. În această perioadă, a reușit să aducă schimbări semnificative în viața locuitorilor din comuna sa, luptând pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru îmbunătățirea calității vieții.

Cu o carieră politica impresionantă, Constantin Stănescu a fost cunoscut nu numai pentru competența sa administrativă, ci și pentru caracterul său puternic și integritatea sa. El a reprezentat cu mândrie valorile PSD și a rămas un pilon al partidului.

Vestea morții sale a fost anunțată oficial de către Primăria Comunei Vișina, care a transmis un mesaj de condoleanțe profund emoționant:

„Primăria Comunei Vișina, anunță trecerea în neființă a celui care ca condus destinele localități, 3 mandate, Constantin Stănescu.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a transmite regretul pe care îl simțim. De astăzi, comunitatea noastră este mai săracă pentru că a pierdut un om cu caracter. In aceste momente tragice pentru familie adresăm sincere condoleanțe și îi asigurăm de întreaga noastră compasiune. Ne rugăm pentru întărirea sufletească a familiei și pentru odihna sufletului răposatului!

Dumnezeu să vă odihneasca în pace Domnule Primar Constantin Stănescu! Regrete eterne! Înmormântare va avea loc Luni 30 Octombrie 2023” este mesajul postat, sâmbătă, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Comunei Vișina.

Scena politică românească este în doliu

Constantin Stănescu a fost un pilon al comunității sale, un lider iubit și apreciat. Moartea sa reprezintă nu doar o pierdere pentru familia și prietenii săi apropiați, ci și pentru întreaga țară, care își amintește cu respect de contribuția sa la dezvoltarea localității și la politica românească.

Cu moartea lui Constantin Stănescu, scena politică românească pierde un om de stat dedicat, iar familia sa și comunitatea locală pierd un lider iubit și respectat.

„„În astfel de momente cuvintele sunt prea sărace. Stau de ceva timp și tot nu îmi vine să cred. Astăzi, ne-a părăsit fulgerător un prieten, un coleg, un fiu, un tată… Un lider. Ai plecat mult prea devreme George Daniel Iancu! Dumnezeu să te aibă în paza sa, Dani! Condoleanțe și putere familiei să treacă peste greaua încercare!” este unul dintre primele mesaje de condoleanțe postate pe rețelele sociale.

„Condoleanțe! Acum este cel mai important moment sa demonstram ca suntem o familie!”.

„Dumnezeu să-l ierte și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Păcat, era un om bun, bine crescut și respectuos! Familiei multă putere să treacă peste acest necaz!”

„Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu. La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el. Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi! În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng! Dumnezeu să-l odihnească!””, au fost câteva dintre mesajele de condoleanțe de pe rețelele sociale, relatează Capital.