Corina Dănilă, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a reușit să slăbească impresionant, dând jos 19 kilograme și ajungând la greutatea de 57 de kilograme. Vedeta a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă doctore?”, care este secretul din spatele transformării sale și cum și-a modificat regimul alimentar pentru a obține aceste rezultate.
Corina Dănilă a detaliat ce alimente sunt incluse acum în meniul său zilnic: „Consum carne de porc, vită, pește, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, cașcaval), salată verde, roșii, castraveți, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, semințe, ulei de măsline, fructe și o mulțime de condimente.”
În ceea ce privește metoda de preparare, vedeta optează pentru gătitul la cuptor, fiert sau tras la tigaie, evitând prăjelile.
Totodată, Corina a scos din alimentația sa zahărul și produsele procesate. Ea a învățat să mănânce în funcție de nevoile corpului, „puțin și destul de des”, respectând un program de minimum cinci mese pe zi. Pentru a se menține în formă, prezentatoarea își pregătește din timp mesele, luând cu ea caserole cu mâncare sau gustări sănătoase, precum iaurt, chefir sau fructe.