Alege o pereche de aripi si afla ce arhanghel iti ghideaza viata

Cu totii primim ajutor, fizic si non fizic, pentru a putea razbi pe drumul vietii. Unii dintre cei care ne sprijina sunt prietenii, membrii familiei, colegii, ghizii spirituali si ingerii.

Alege una dintre perechile de aripi de ingeri pentru a afla care dintre Arhangheli este alaturi de tine.

Arhanghelul Rafael

Este un vindecator care ii sprijina pe cei care lucreaza in medicina sau cei care au nevoie de vindecare. In plus, tot el ii protejeaza si pe cei care calatoresc adesea. Culorile asociate cu Arhanghelul Rafael sunt movul si galbenul. Foloseste sau poarta anason sau levantica pentru a te conecta cu el. Cand ai probleme de sanatate nu ezita sa te rogi lui, pentru a primi vindecarea mai repede.

Numele lui inseamna “cel care vindeca cu puterea lui Dumnezeu”, “Vindecatorul lui Dumnezeu” sau “Vindecatorul divin”

Arhangelul Rafael are puterea de a vindeca atat oamenii, cat si animalele. Se crede despre el ca a fost unul dintre cei trei arhangheli care l-au vizitat pe patriarhul Avram. Deoarece l-a insotit pe Tobias in calatoria sa, Rafael este considerat sfantul patron al calatorilor. Cere-i ajutorul daca vrei sa te protejeze pe tine si bagajele tale in timpul calatoriei. Rolul sau principal este, totusi, cel de a vindeca si de a-i sprjini pe vindecatori. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare verde.

De multe ori, arhanghelul Rafael conlucreaza cu Mihail pentru a elibera suferindul de energii joase captate din diverse locuri de la diferite persoane.

Arhanghelul Rafael te ajuta in cazul in care ai pierdut un animal de casa, vrei sa reduci sau sa elimini o dependenta, daca te simti lipsit de credinta si nu mai esti pe drumul spiritualitatii.

Arhanghelul Mihail

Este un protector. Lupta impotriva intunericului si ii protejeaza pe oamenii care ofera servicii. Te asemenea, te sprijina in timpul tranzitiei si a dezvoltarii. Culorile sale sunt rosul si auriul. Foloseste sau poata tamaie si smirna pentru a te putea conecta cu el. Roada-te atunci cand incepi un proiect pentru a duce la capat cu bun rezultat pentru ca Arhanghelul Mihail se va lupta cu energiile negative din jurul tau!

Numele lui inseamna “cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau “cel care seamana cu Dumnezeu”

Arhanghelul Mihail este primul inger creat de Dunezeu, liderul Arhanghelilor si responsabil cu protectia, curajul, puterea, adevaraul si integritatea. El ne elibereaza de indoiala si teama, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Scopul sau este de a elibera pamantul si locuitorii lui de toxinele asociate fricii. Mihail are o sabie in flacari pe care o foloseste pentru a elibera oamenii de Satana si alte entitati negative. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare albastra sau purpurie. Ii poti cere ajutorul atunci cand te simti slab, lipsit de motivatie si dedicatie, cand ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie si vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajuta sa iti ridici stima si valoarea de sine.

Despre arhanghelul Mihail se spune ca l-a infrant pe ingerul decazut – Satana.

Arhanghelul Mihail este patronul spiritual al Politiei.

Pe arhanghelul Mihail il puteti chema in ajutor atunci cand aveti nevoie de curaj pentru a va schimba cariera, cand vreti sa incepeti propria afacere sau sa va descoperiti misiunea divina. Arhanghelul Mihail va ajuta si in cazul in care aveti probleme de ordin tehnic sau electric cu aparatura, computerele si chiar automobilele.

De asemenea, arhanghelul Mihail este de ajutor atunci cand va confruntati cu o dependenta, suferiti de o boala degenerativa sau terminala sau aveti cosmaruri.

Arhanghelul Gabriel

Este cunoscut drept pazitorul sau protectorul sufletului. Lucreaza cu copiii, ajuta nasterile, comunicarea si scrierea creativa si ii sprijina pe consilieri. Culorile sale sunt albastru si portocaliu. Foloseste sau poarta iasomia pentru a te conecta cu el. Daca ai probleme cu copii sau vrei sa ai copii, nepoti te poti ruga lui si cu credinta Arhanghelul Gabriel te va ajuta.

Numele lui inseamna “Puterea lui Dumnezeu”, “Mesagerul lui Dumnezeu”

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respective pe IIsus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

Ii mai poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii, pentru intelegerea mesajelor aparute in vise si viziuni. Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe cei implicati in arta si comunicare, pe cei care vor sa-si gaseasca drumul in viata.

Cere ajutorul Arhanghelului Gabriel daca simti ca ai corpul plin de toxine pe care vrei sa le elimini sau daca vrei sa-ti purifici gandurile. De asemenea, femeile care au fost abuzate sexual ii pot cere ghidarea arhanghelului Gabriel.

Arhanghelul Uriel

Ne ajuta sa intram in legatura cu stramosii nostru, aduce pace si justitie ca si claritate mentala in gasirea unor solutii in cazul provocarilor cu care ne confruntam zi de zi. Culorile sale sunt maro si verde. Foloseste sau poarta musetel si lemn de santal pentru a te conecta cu el.

Numele lui inseamna “Lumina lui Dumnezeu” sau “Dumnezeu este lumina”

Uriel este arhanghelul intelepciunii si al filosofiei, care ne lumineaza mintile cu intuitive si idei noi. Iti vei da seama ca ti-a raspuns rugaciunilor in momentul in care tocmai ai gasit o idee brilianta la o problema la care lucrai de ceva vreme.

Ca inger al luminii, Uriel este asociat cu serafimii iluminati, care sunt cei mai apropiati de Dumnzeu din cele noua cete ingeresti.

Se spune ca Uriel l-a instiintat pe Noe de iminenta potopului si este socotit unul dintre cei patru arhangheli principali, alaturi de Mihail, Gabriel si Rafael. Uriel vine in ajutorul celor care au suferit de pe urma cutremurelor, incendiilor, inundatiilor, uraganelor, tornadelor sau altor dezastre naturale.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Sursa: https://sfatulparintilor.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉