Alege una din cele 5 carti, intoarce-o si afla ce scrie in destinul tau

Pentru an afla destinul tău, concentrează-te pe o singură carte și citește ce scrie în dreptul acesteia mai jos!

Cartea 1: Ai devenit obosit de multa lume falsă care te înconjoară și pretinde o mulțime de lucruri de

care nu sunt capabili să le îndeplinească. Ai fost un om de cuvant întotdeauna și ai respectat promisiunile, spre deosebire de alții. Ai luat decizii, atât bune, cât și rele. Ai învățat mult mai mult decât ar fi trebuit din cauza celor care nu meritau să aibă grijă de tine. Cu toate acestea, în ciuda faptului că au început să-și urmeze calea, cu siguranță tu ai ajuns mai departe decât ei.

Veți merge într-o călătorie îndepărtată care vă va ajuta să găsiți pacea și echilibrul vietii, să vă puneți toate lucrurile în ordine și să adunați forțe noi pentru a reveni la viața obositoare de zi cu zi. Pe parcursul acestei calatorii, veți învăța multe lucruri care vor schimba viata dvs. Vida ta nu se sfarseste aici, ci merge mai departe. Anii au trecut pe langa tine ca un vant. Tocmai ai început să trăiești acest lucru, deoarece o persoană va veni în viața ta în două luni și te va învăța ce înseamnă să fii fericit.

Carta 2 – Dacă vrei ca viata ta să fie așa cum vrei tu, toate lucrurile să se întâmple pentru tine și să ai doar bucurie și fericire, vor exista rezultate extraordinare. Va exista doar fericire și bucurie pe tot parcursul vieții tale. O să ai parte de cineva care va ști să te pretuiască cu adevărat. Veți obține tot ce ați dorit vreodată și visele tale vor deveni rând pe rând realitate. Nu te îngrijora; trebuie doar să aștepți și să ai răbdare.

Ai fost iubit. Ai oferit scuze. Ai avut speranță. Ai suferit. Ai cedat. Ai avut planuri. Ai reușit. Acest lucru este în spatele ta, așa că astăzi poți să zambești cu toată inima, chiar dacă în interiorul tău au existat lupte despre care nu ai fost conștient. Ai aflat că trebuie să ai o relatie frumoasă cu tine însuti pentru a fi în armonie cu ceilalți din viața ta. să știi să ierti, să accepti, să înveți și să uiti. Ai dreptul să fii un om extraordinar, așa că nu vei fi un om normal. Înțelege că nu poți răspândi lumina dacă nu arzi.

Carta 3 – Există momente în care realizezi că singurul prieten adevărat pe care îl ai este doar tu. În plus, vine un moment în care realizezi că singuratatea este doar o stare de spirit, deoarece te poți simți aiurea chiar și atunci când ai în jur o mulțime de oameni. Nimeni nu știe unde ai mostenit vulcanul. Nu-ți găsești niciodată liniștea, traind ca și cum timpul ți-ar sparge aripile; ai vrea să-l învingi, neputând să zbori.

Te-a înviat Dumnezeu, iar scopul tău pe pământ este divin. Lucrurile pe care le vrei cu adevărat vor fi întotdeauna atinse. Mai tot timpul ești în centrul atenției. Acceptați condiția pe care o aveți și aveți dreptul de a utiliza orice situație în beneficiul dvs. ori de câte ori este cazul. Te-ai ascuns ușor sub pielea multor oameni fără să știi. Nimic nu îți poate schimba perspectiva pozitivă sau pozitivă, iar întreaga ta viață este într-un echilibru perfect. Castigi cu siguranță ceea ce vrei cu adevărat!

Cartea 4 – Vrei să echilibrezi balanța doar cu lucrurile frumoase din viața ta pe care ți le-a dat Dumnezeu și să nu te lipsești de nimic. Vrei să fii un bărbat fericit în compania unei persoane care te merita cu adevărat! Îți place să-ți demonstrezi capacitățile și nu există niciun impediment care să-i împiedice pe cei care te invidiază să te vadă. Ai capacitatea de a depăși orice obstacol!

În urma faptelor, ai dobândit o înțelegere a cine te susține, an apelurilor și a iubirii sale sincere pentru tine. Cu timpul, ai dobândit o înțelegere a cine nu ar dori să te piarda pentru nimic din lume. Nu forța pe nimeni să te placă. Te place cine te place și gata. Ai învățat că nimic nu persistă pentru totdeauna și că cei pentru care ți-a oferit toată viața vor deveni cu timpul doar prieteni. Ai presupus că în această lume, ceea ce faci este bine și ceea ce găsești este bine.

Pe care nu l-ai lăsat să moară, nu te-a lăsat să trăiești! Nu este posibil să te comporti frumos cu toată lumea, dar este posibil să faci asta cu toți cei care merita cu adevărat! Durerea te-a crescut, te-a pus pe gânduri și te-a învățat să citești printre liniile rândurilor. Lacrimile pot fi șterse, dar amintirile nu pot fi șterse. Ai învățat multe lecții de viață!

Ignorați atât minciuna, cât și persoana care o folosește. Nu poți înțelege la ce le folosește unora atât de multă minciună, falsitate și răutate. E doar o clipă și te voi pierde. După părerea mea, tu ești un exemplu excelent pentru mulți alți oameni din anturajul tău!

Veți trăi o viață asemănătoare cu cea din povești, plină de aventuri minunate și fără lipsuri, deoarece sunteți foarte conștient de ceea ce doriți de la tine. Esti un barbat puternic si stii sa lupti pentru visele tale, iar asta va face ca aproape toate visele tale sa devina realitate peste noapte. Nu vei crede niciodată că toate dorințele tale se vor îndeplini și că vei avea tot ce vrei în viață.

E uimitor. Cu toate acestea, tot ceea ce vi se va întâmpla nu este un vis, ci o realitate. Ti se va întâmpla ceva special, așa că trebuie să aștepți și să fii răbdător.

Cartea 5: Există zile care apar din întâmplări minore, de care îți amintesti pentru o perioadă lungă de timp, fără să știi cu adevărat de ce. Există zile care au fost făcute din nimicuri, dar îți lasă o inima plină de tristețe și singurătate pe care ți-o amintesti pentru mult timp. Nu înseamnă că ai mulți prieteni adevărați doar pentru că ai o agenda plină de nume și numere de telefon pentru mesaje de sărbători.

Te-ai simțit supărat și lipsit de încredere în alții după ce cineva te-a parasit pentru o altă persoană. Înțelege că este o provocare să convingi o maimuta că mierea este mai dulce decât banana! Îți poți ierta ușor, chiar dacă pare prea simplu. Cu toate acestea, vei păstra amintirile și nu le vei uita niciodată. Oamenii pot spune orice despre tine. Iar inventează ceva atunci când nu știi ce să spui. Îți place toată lumea. Pe unii oameni le place să le ai aproape, pe alții le place să le eviti, iar pe ceilalți îi urasti să le pocești.

Ai mulți prieteni care îți spun că te vor ajuta atunci când ai nevoie, dar atunci când ai nevoie, nimeni nu te ajută, și descoperi că nu ești niciodată o prioritate. Cu timpul, oamenii și obiectele din viața ta dobândesc noi aspecte și idei. Poate că chiar te vei schimba cu timpul și vei vedea lucrurile și oamenii cu alt ochi. Cu fiecare a care trece, nu mai ai prieteni.

Adori armonia. Te bucuri de liniște. Rautatea și intriga îți creează un dezechilibru, deoarece îți place să povestești cu oamenii despre lucruri frumoase și să spui și să auzi lucruri frumoase. Există multe surprize pe parcursul vieții tale, dar cea mai frumoasă va fi când visele tale vor deveni rând pe rând realitate. Du-te liniștit și așteptați ceva minunat care vă va schimba viața complet.

Un vis este pe cale să devină realitate! O să ai doar bucurie și fericire. Vei avea o mulțime de prieteni în jurul tău, iar visele tale vor deveni ușor, chiar dacă nu le poți crede! După toate probabilitățile, viitorul tău va fi plin de frumusețe și prosperitate. O să ai tot ceea ce ți-ai dorit întotdeauna!