Alina Bădic vine cu vești mari pentru 5 zodii. Luna mai începe fabulos pentru ele

Alina Bădic vine cu noi vești pentru cinci zodii. Luna mai aduce schimbări majore, dar și începuturi fabuloase pentru ele.

Alina Bădic a vorbit despre efectele pe care eclipsa de Lună care are loc pe axa 14 Taur – 14 Scorpion le va avea asupra a cinci zodii. Acest eveniment astral are o puternică semnificație karmică și vine cu numeroase schimbări.

Alina Bădic spune că Racii sunt afectați masiv de eclipsă

Eclipsa de Lună va avea loc pe data de 5 mai și va aduce câteva provocări interesante pentru multe zodii. Tocmai din acest motiv, astrologul Alina Bădic le spune acestor cinci nativi ce au de făcut în perioada următoare.

Rac

Pentru acești nativi, Alina Bădic spune că eclipsa se va afla pe axa relațiilor și a prieteniilor. Cu alte cuvinte, luna mai începe pentru ei cu cu niște mesaje speciale, din partea anumitor persoane. Racii trebuie să înțeleagă exact ce le transmit acele persoane. De asemenea, astrologul spune că este momentul potrivit ca acești nativi să își găsească drumul din punct de vedere spiritual.

Fecioară

Eclipsa în cazul lor vizează promisiunea, oamenii din jur, dar și comunicarea. Acești nativi trebuie să își dea seama la începutul lunii mai cine le este cu adevărat prieten și cine i-ar ajuta într-adevăr într-un moment în care au nevoie.

De asemenea, Universul le va trimite câteva mesaje. Fecioarele ar fi bine să se pregătească pentru noi colaborări, ori promisiuni. Toate acestea le vor putea aduce avantaje incredibile, adaugă astrologul Alina Bădic, potrivit b1tv.ro.

Balanță

Eclipsa va sta pe axa banilor, dar și pe cea materială. La începutul lunii, acești nativi vor înțelege cum se pot pune mai bine în valoare. Iar acest lucru este valabil atât pe plan profesional, cât și personal.

Mai exact, Balanțele nu trebuie să rămână într-un mediu în care nu au șansa să exceleze, spune Alina Bădic. De asemenea, acești nativi au șansa să facă lucrurile ca la carte, reușind să se remarce în fața celorlalți.

Săgetătorul va fi mai entuziasmat ca oricând în luna mai

Săgetător 

Luna mai, dar și eclipsa aduc o expansiune într-un domeniu. Asta înseamnă mai multă poftă de viață pentru acești nativi, deci doar lucruri bune. În sfârșit fac lucruri care le aduc mai multă energie, dar și entuziasm. De asemenea, în cazul lor, eclipsa îi ajută enorm atunci când vine vorba de fericire.

Se poate spune că în cazul lor este vorba despre o perioadă de inițiere. În tot acest timp, acești nativi găsesc răspunsul la multe întrebări pe care le aveau și înțeleg lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

Pești

Și pentru acești nativi, eclipsa le aduce un mesaj cât se poate de direct. Au loc evenimente majore, iar unele lucruri pot fi dificil de acceptat. Chiar și așa, Peștii trebuie să le ia ca atare, spune astrologul Adina Bădic.

Pentru ei urmează o perioadă de maturizare incredibilă. Iar aceasta este valabilă atât pe plan de spiritualitate, cât și credință. Ajung să își înțeleagă personalitatea mai bine și de asemenea își pot schimba atitudinea. În sfârșit pot spune ceea ce gândesc, însă evident, nu într-un mod agresiv.