Ana Morodan a fost scoasă de pe post. Emisiunea celebrei vedete a fost înlocuită

Ana Morodan are parte de vești foarte proaste. După ce a fost prinsă conducând cu permisul suspendat, vloggerița a primit o lovitură dură. Despre ce este vorba?

Ana Morodan are parte de o nouă lovitură. După ce a fost oprită în trafic de către oamenii legii și s-a trezit cu trei dosare penale, postul de televiziune la care lucra a dat-o afară, fără a comenta recentele întâmplări.

Vloggerița, cunoscută și sub porecla de ”Contesa digitală”, a stat 24 de ore în arest preventiv, după ce pe numele ei s-au deschis trei dosare penale – unul pentru condusul autoturismului sun influența alcoolului, unul pentru condusul autoturismului după consumarea substanțelor interzise și unul pentru că a urcat la volanul mașinii sale în perioada în care permisul ei era deja suspendat.

În urma acestor evenimente, Antena Stars, televiziunea cu care colabora Ana Morodan, nu a dat niciun comentariu oficial, însă nici nu a închis ochii cu privire la aceste ilegalități. Așadar, emisiunea vloggeriței a fost scoasă din grila de programe în ultimul moment.

Surse fanatik.ro spun că sunt șanse extrem de mici, aproape deloc, ca emisiunea să revină pe micul ecran, chiar dacă tot sezonul a fost deja filmat.

Ana Morodan riscă să fie dată în judecată

Sursa anterior citată spune că Ana Morodan riscă să fie dată în judecată de către Antena Stars, după pierderea contractului estimat la mii de euro.

Televiziunea ar urma să facă acest pas din cauza prejudiciilor de imagine pe care le-ar fi adus ”Contesa digitală”. Imaginea este unul dintre elementele la care Antena Stars ține foarte mult, motiv pentru care vloggerița ar putea plări zeci de mii de euro.

Ana Morodan a mai călcat strâmb în trecut

Problemele de acum pe care le-a adus asupra Antena Stars nu ar fi singurele. În trecut, presa tabloidă din România nota că aceasta s-ar fi prezentat la mai multe filmări într-o stare euforică.

Tot atunci, vloggerița a negat acele informații.

”Nicio televiziune nu te ține dacă nu există audiențe. Prin urmare, noi filmăm în continuare. Cine poate să creadă așa ceva? Puteți să întrebați producătorii, puteți să îi întrebați pe cei de la Antenă? Este exclus așa ceva.

Mai am de filmat două episoade pentru acest sezon. În luna august avem pauză, iar apoi filmăm pentru sezonul doi din septembrie. Dacă primeam vreun avertisment, nu cred că îmi reînnoia nimeni contractul”, spunea Ana Morodan la vremea aceea.