Angela Similea, în doliu. I-a murit fostul soț

Angela Similea este în doliu!

Cunoscuta doamnă a muzicii românești a aflat de curând o veste care a cutremurat-o. Fostul soț al artistei s-a stins din viață. Care a fost cauza morții bărbatului?

Fostul soț al Angelei Similea a murit

Jan Hilgen este cel alături de care Angela Similea a împărțit multe amintiri frumoase. Bărbatul a murit recent din cauza COVID-19, conform gândul.ro.

Acesta era internat la Spitalul Universitar din București. Potrivit sursei citate, olandezul Hilgen fusese internat de urgență cu saturația 80.

Conform cadrelor medicale, acesta avea multiple comorbidități, printre care și diabet și hipertensiune.

Bărbatul a stat acasă mai bine de o săptămână după declanșarea bolii, iar în cele din urmă starea sa s-a agravat și soția acestuia a chemat salvarea.

Jan Hilgen a murit la 78 de ani după ce a suferit un stop cardiac și nu a mai putut fi resuscitat. Partenera acestuia cu care s-a recăsătorit după divorțul de celebra solistă a fost testată pozitiv și este la moment carantinată la domiciliu.

Deocamdată nu se știe când va fi înmormântat bărbatul. Cel din urmă a avut un mariaj destul de lung alături de interpretă, fiind căsătoriți între anii 1974 și 1991.

Ulterior Angela Similea s-a recăsătorit cu Victor Surdu, iar Hilgen cu Sanda, directoare de serviciu în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică.

„Am cunoscut-o într-un turneu”

Cunoscuta solistă a primit acuzații dure din partea unui alt fost soț.

Mai exact, Sorin Movileanu a mărturisit că ‘niciodată nu a contat cu cine era căsătorită, și-a înșelat toți bărbații.’

Cel din urmă a povestit cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste, ulterior a continuat cu mărturisiri șocante.

El a subliniat că vedeta este o femeie rea și egoistă care a fost mereu influențată negativ chiar de către mama ei.

”Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, undea ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov.

După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase.

Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară.

La divorț, mi-a spus că mă va ține la curent cu tot ce se va întâmplă important în viață băiatului nostru, Sorin, dar nu s-a ținut de cuvânt.

Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea”
Sorin Movileanu, fostul soț al Angelei Similea