Averea lasata în urmă Rona Hartner

Astăzi, am primit vestea tristă a decesului actriței Rona Hartner. O personalitate marcantă a scenei artistice, Rona a lăsat în urma ei nu doar un patrimoniu cultural valoros, dar și o serie de întrebări legate de averea sa, mai ales în contextul unui divorț dificil.

Rona Hartner, cunoscută pentru talentul și carisma sa, a avut de-a lungul timpului probleme grave de sănătate, dar a luptat cu curaj și speranță. Recent, ea mărturisea că se simțea din ce în ce mai bine și chiar plănuia să revină pe scenă.

În ceea ce privește averea lăsată în urmă, discuțiile s-au concentrat în jurul pierderilor financiare suferite de Rona în urma divorțului de Herve Camilleri. Despărțirea, deși dorită să fie amicală, a luat o întorsătură neașteptată, iar Rona a trebuit să facă față unor pierderi semnificative.

Conform declarațiilor sale, în urma partajului, Rona a decis să păstreze casa de pe Coasta de Azur, în timp ce fostul ei soț a avut posibilitatea să aleagă bunuri dintr-o listă pe care ea i-a oferit-o. „Am fost corectă în partaj. El a plecat cu tot ce a dorit de la mine. I-am lăsat să aleagă dintr-o listă tot ce dorea”, spunea Rona în 2021.

În ciuda dificultăților financiare, Rona a păstrat un spirit pozitiv și o atitudine pragmatică. Ea a menționat că, deși a avut de cheltuit banii strânși pentru un proiect muzical pentru a se întreține în timpul bolii, nu a fost niciodată o persoană care să cheltuie irațional. „Am niște bănuți de rezervă, logic, am bani să trăiesc”, mărturisea ea.

Divorțul de Herve Camilleri a fost o perioadă dificilă pentru Rona, acesta luând cu el majoritatea bunurilor menționate în lista de partaj. Rona a încercat să îi reamintească fostului soț că sunt despărțiți și că viața lor comună a luat sfârșit.

Pe 23 noiembrie, Rona Hartner a încetat din viață, lăsând în urmă nu doar întrebări despre averea sa, ci și un gol imens în inimile celor care au iubit-o și apr