Bancurile saptamanii. Razi cu lacrimi

Descoperă umorul săptămânii cu cele mai spumoase bancuri! Râzi și eliberează stresul cu glumele noastre proaspete, selectate special pentru tine!

După o aventură de două luni, plină de nopți fierbinți, o tânără îl întreabă plină de emoție pe iubitul ei:
– Când o să mă prezinți rudelor tale?
– Draga mea, deocamdată e imposibil.

Copiii sunt la țară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegație!

****

Limba română își păstrează enigmele, și pentru un tânăr însetat de recunoaștere și pasionat de familie, totul devine mai complex când se confruntă cu o întrebare înșelătoare.

-Salut, vreau si eu un tatuaj gen Love you family, Never look back

-In ce zona? Salut

-Militari! Cat imi iei?Mai esti?

-In ce zona vrei tatuajul mam referit!

– In Militati, ti-am zis!
–––––––––––––––––

Dragostea, pentru unii, trece atât prin stomac cât și prin aspectele financiare. Este bine cunoscut faptul că unele femei sunt atrase mai mult de abundența financiară a unui bărbat decât de sufletul acestuia.

Totuși, nu trebuie să subestimăm perspicacitatea bărbaților. La urma urmei, au fost și ei crescuți de femei. Un dialog savuros între doi îndrăgostiți ne reamintește că „fiecare avem perechea noastră potrivită”.

Curiozitatea unei tinere cu gusturi luxoase a fost stârnită de prezența unei mașini costisitoare în fața blocului. Ea a presupus că este cadoul său de ziua de naștere, sugerat subtil de iubitul ei. „Unde e darul meu?”, a întrebat ea, doar pentru a descoperi un ruj în aceeași nuanță ca mașina.