Bărbat surprins pe plajă într-un sac de celofan. Explicaţia gestului său este lăudabilă

Un bărbat a făcut plajă într-un sac de celofan, în Eforie Nord, iar oamenii aflaţi în apropiere au crezut că este o metodă de protecţie împotriva COVID. Însă explicaţia acestui gest i-a făcut să îl felicite. Misterul a fost lămurit în cele din urmă.

Scene bizare surprinse pe o plajă din Eforie Nord. Turiștii au rămas uimiți când au văzut una ca asta. Un bărbat care era băgat într-un sac de celofan i-a făcut pe toţi oamenii aflaţi pe plajă să se întrebe ce se întâmplă cu el. Inițial, multă lume s-a gândit dacă nu cumva sacul este o metodă de protecție împotriva coronavirusului.

Bărbat surprins pe plajă într-un sac de celofan

La vederea acestuia, turiștii de pe plaja din Eforie Nord au început să îi facă fotografii şi să îl filmeze. Totodată, salvamarii de pe plajă s-au apropiat de el şi au întrebat o femeie, care se afla în apropierea bărbatului, ce se întâmplă de fapt.

„Face saună pentru că el are un pic de artrită reumatoidă şi i-a explicat un medic că dacă stă la căldură, aşa, îi e bine. Şi se simte extraordinar de bine”, a răspuns femeia.

Oamenii au înţeles atunci că bărbatul urmează o formă de tratament pentru boala sa şi l-au felicitat.

„E unicat! Bravo, sunteţi deosebit!”, a fost reacţia unui bărbat.

Ce legătură este între reumatism şi vreme

Medicul reumatolog Ionuţ Badea a explicat, în cadrul emisiunii Sfat de sănătate de la Antena 3, care este legătura dintre reumatism şi vreme.

„Reumatismul este un termen general, care acoperă multe patologii, peste 200. Cred că în populaţia generală, reumatismul este considerat ca o durere articulară, iar cele mai frecvente dureri articulare sunt asociate artrozei sau bolilor inflamatorii ori autoimune, precum poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică, lupusul”, a explicat medicul.

Așadar, e lăudabil ce a făcut acest bărbat, care a fost surprins pe plajă într-un sac de celofan.