Barbatul din Marea Britanie a slabit 127 kg renuntand la fast food si mergand 9.700 km.

Un barbat din Marea Britanie a slabit 127 de kilograme si a devenit un model de inspiratie pentru altii

Dave Lancaster, un barbat in varsta de 45 de ani, a reusit sa slabeasca 127 de kilograme in doar doi ani, devenind un model de inspiratie pentru altii care isi doresc sa scape de kilogramele in plus. El a reusit aceasta performanta prin schimbarea stilului de viata si renuntarea la alimentele nesanatoase.

In 2016, Lancaster cantarea 217 kilograme si purta marimea 8XL. Diabetul, tensiunea arteriala mare, colesterolul, guta si apneea erau doar cateva dintre problemele de sanatate cu care se confrunta. „Imi era greu sa merg pana la serviciu, ieseam afara atat de rar ca eram aproape complet imobilizat”, a marturisit el intr-un interviu acordat Fox News.

Combinatia castigatoare: plimbarile si alimentatia sanatoasa

Pentru a slabi, Lancaster a combinat plimbarile cu o alimentatie sanatoasa, bazata pe sucuri naturale de fructe si legume, carne slaba si peste. Renuntarea la fast food si la alimentele bogate in grasimi si calorii a fost una dintre cele mai mari provocari pentru el, dar a reusit sa se obisnuiasca rapid cu noile obiceiuri alimentare.

In plus, Lancaster a mers 9.700 de kilometri, ceea ce reprezinta o distanta impresionanta, avand in vedere ca el era aproape complet imobilizat inainte de a incepe calatoria sa de slabire. Astazi, el poate sa mearga kilometri intregi, sa alerge si sa coboare scarile fara probleme.

Un nou inceput pentru Dave Lancaster

Astazi, Dave Lancaster are o noua viata. A slabit 127 de kilograme, a renuntat la fast food, iar alimentatia sa este acum bogata in fructe, legume si carne slaba. In plus, el a devenit un model de inspiratie pentru altii. „Nu mai stau cu teama ca se poate rupe banca cu mine. Pot sa imi cumpar haine de oriunde si sa imi pun singur sosetele”, a spus Lancaster. „Sunt mandru de mine si de ceea ce am reusit sa realizez. Sunt mult mai sanatos acum si ma simt minunat.”

Este important de stiut ca este posibil sa-ti schimbi viata si sa obtii rezultate impresionante, daca esti dispus sa depui efortul necesar. Dave Lancaster este un exemplu elocvent in acest sens si poate fi o sursa de motivatie pentru oricine isi doreste sa devina mai sanatos si mai fericit.

In concluzie, Dave Lancaster a reusit sa slabeasca 127 de kilograme in doar doi ani, prin combinarea plimbarilor cu o alimentatie sanatoasa. Renuntarea la fast food si la alimentele bogate in grasimi si calorii a fost una dintre cele mai mari provocari pentru el, dar a reusit sa se obisnuiasca rapid cu noile obiceiuri alimentare. Astazi, el are o noua viata, este mult mai sanatos si mai fericit si poate fi un model de inspiratie pentru altii care isi doresc sa-si schimbe stilul de viata.