Bianca Dragusanu, dependenta de cosmetice si operatii estetice

Bianca Dragusanu este cunoscuta pentru stilul ei extravagant si dorinta sa de a se ingriji in cele mai bune conditii. Recent, vedeta a facut o declaratie care a starnit multe controverse. In timp ce a discutat despre rutina ei de infrumusetare, Bianca a atacat femeile care prefera cremele ieftine, spunand ca ea este dependenta de cliniciile de infrumusetare si de operatiile estetice.

Subtitlu 1 – Dependenta de operatii estetice si proceduri de infrumusetare

Bianca Dragusanu a atras atentia in urma cu ceva timp cand si-a facut mai multe interventii estetice. De atunci, aceasta a intervenit de mai multe ori pentru a-si imbunatati aspectul. Recent, vedeta a declarat ca este dependenta de clinicile de infrumusetare si de operatiile estetice, de botox, de acid hialuronic si de alte proceduri care o ajuta sa isi mentina aspectul tanar si frumos.

Subtitlu 2 – In cautarea celulitei perfecte

Intr-un interviu acordat pentru Ciao.ro, Bianca Dragusanu a vorbit despre ultima sa obsesie – celulita. Vedeta a povestit ca a gasit un aparat revolutionar la clinica medicului sau estetician din Cluj si isi doreste sa il incerce pentru a scapa de celulita de pe genunchi si coapse. In ciuda faptului ca va fi vanata si inflamata, acest lucru nu o descurajeaza, deoarece este obisnuita cu aceste proceduri si nu simte nicio durere.

Subtitlu 3 – Critica femeilor care prefera cremele ieftine

Bianca Dragusanu a facut o afirmatie controversata cu privire la femeile care se ingrijesc cu creme ieftine. Blondina spune ca prefera sa mearga la clinica medicului estetician si sa incerce toate procedurile care apar. In opinia ei, cremele de galbenele si cremele de ardei iute nu sunt eficiente, iar femeile care le prefera nu isi fac un serviciu. Bianca Dragusanu este de parere ca daca vrei sa arati bine, trebuie sa platesti pentru asta.

Concluzie:

Declaratiile recente ale Biancai Dragusanu au starnit multe controverse, iar multi oameni au criticat-o pentru obsesia ei pentru procedurile de infrumusetare si interventiile estetice. Cu toate acestea, vedeta isi apara deciziile si spune ca este dispusa sa plateasca orice pentru a se simti bine in pielea ei. Fie ca este vorba de celulita sau de granulatiile de bioalcamid din buze, Bianca Dragusanu este hotarata sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a se simti frumoasa.