Camelia Patrascanu, horoscopul toamnei 2023. Sunt vesti grozave, dar nu pentru toate zodiile. Racii sunt preocupati de bani, Leii cer sfaturi

Horoscopul toamnei 2023. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Fanatik.ro, previziunile astrale pana la inceputul iernii. Afla ce ti-au pregatit astrele:

BERBEC

Berbecii au o toamna harnica, au multe lucruri de facut. Spun exact ce vor de la omul cu care colaboreaza. Marte poate aduce multe discutii la inceput de toamna. Totul se pune pe tapet. Daca au de reglat lucruri ce tin de trecut e bine sa o faca.

TAUR

Pentru Tauri, prima parte a toamnei aduce preocupare pentru interesele lor, confortul lor. Nu colaboreaza decat cu persoanele pe care se pot baza. Poate functiona munca in colaborare. Daca deja colaboreaza cu cineva, au multe observatii de facut in legatura cu limitele lor. Au nevoie de un sprijin consistent pentru a rezolva lucrurile.

GEMENI

Pentru Gemeni, prima parte a toamnei poate aduce inca voiaje si calatorii. Isi pot schimba agenda de vacanta de la o zi la alta. Unele discutii pe care le poarta pot fi legate de activitate sau de bani. De la jumatatea lui octombrie, isi stiu mai bine interesul. Nu sunt atrasi de ce e mai provocator si mai banos.

RAC

Racii sunt preocupati de bani. Pot simti dupa 10 octombrie ca mai au de invatat ceva pentru a ajunge acolo unde lucrurile sunt placute sau usoare. Sunt foarte dibaci, isi baga nasul in toate. Pot face multe lucruri bune.

LEU

Horoscopul toamnei 2023. Pentru Lei, in special dupa 10 octombrie, intra intr-o perioada fasta din punct de vedere financiar. E bine sa fie preocupati de munca, sa fie constiinciosi. Au inspiratie cum sa fie eficienti financiar. Cer sfaturi si le primesc de urgenta. Isi impun vointa sau fac legea in camin. Finalul de toamna ii gaseste veseli si inspirati.

FECIOARA

Fecioarele sunt mai reflexive in septembrie, au nevoie sa isi incarce bateriile. Daca au avut grija de ele la final de vara, luna octombrie va aduce energie, chef de lucru. Sunt concentrate pe interes, pe castig, pe punerea in valoare a atuurilor lor, a dibaciilor lor. Finalul de toamna le gaseste mai mult in casa. Chiar daca au chef de duca, cam sunt tintuite locului.

BALANTA

Pentru Balante, luna septembrie poate fi dedicata prietenilor sau reconectarii cu altii. Sunt un pulsar si emit energie, atrag atentia. In octombrie, fac un pas inapoi. Se ocupa de problemele lor, au multe lucruri la care sa se gandeasca. Pot cheltui, de nevoie mai mult, pentru casa, dar cu zgarcenie si atentie.

SCORPION

Scorpionii sunt preocupati de cariera in septembrie. Stiu ce au de facut, ei dirijeaza lucrurile. Trebuie sa stie sa fie liberi. Obtin rezultate in urma activitatii lor. Sunt populari pentru lucrurile pe care le fac. Sunt harnici, eficienti, implicati. E bine sa fie atenti la inceput de octombrie la sanatate.

SAGETATOR

Horoscopul toamnei 2023. Sagetatorii au un septembrie calator ori aducator de vesti de departe. In octombrie, intalnirile cu superiorii dau roade. Isi iau energie din felul in care oamenii reactioneaza la actiunile lor. Trebuie sa fie atenti la sanatate, sa vada ce e toxic in obiceiurile lor, in stilul lor de viata Finalul de toamna ii prinde foarte energici.

CAPRICORN

Capricornii au un inceput de toamna concentrat pe felul in care partenerul raspunde la semnalele lor. Au multe lucruri la care sa se gandeasca, dar nu le ies lucrurile daca nu sunt intelesi si sprijiniti.

VARSATOR

Varsatorii au un inceput de toamna cu interactiuni, intalniri si popularitate. Fac lucruri pe intelesul celorlalti. Pana spre mijlocul lui octombrie pot primi multe invitatii ce implica drumuri, aranjamente, planuri. Pot initia niste proiecte cu desfasurare pe termen lung.

PESTI

Pentru Pesti, septembrie aduce munca, multa implicare si interes. In octombrie pot fi apreciati pentru ce fac. Adevarul e ca se si dau mult peste cap. In noiembrie, planurile sunt mai mari si mai ambitioase, iar toamna se incheie pentru ei cu proiecte pentru anii urmatori.