Capsulă A Timpului Descoperită La MIT După 58 De Ani.

Muncitorii de la MIT descoperă o capsulă a timpului după 58 de ani

Muncitorii de la celebrul Institut MIT din Statele Unite ale Americii au avut o surpriză neașteptată când au descoperit o capsulă din sticlă plină de obiecte ciudate. Capsula a fost descoperită în timp ce constructorii lucrau la un nou laborator de nanotehnologie de la institut, fiind îngropată în anul 1957 de către studenții de la MIT

Capsula a fost gândită să rămână îngropată timp de o mie de ani însă, din păcate, a stat doar 58 de ani. Ea conținea vechi lucrări științifice și alte obiecte semnificative pentru studenții acelor vremuri.

Descoperirea unei capsule a timpului fascinează lumea

Descoperirea capsulei a stârnit un interes uriaș în lumea științifică și în rândul celor care se ocupă de colectarea obiectelor istorice. Deborah Douglas, directorul Muzeului MIT, a declarat că această descoperire este un moment remarcabil și o activitate sentimentală.

„Este pe jumătate scrisoare către viitor, facem asta foarte des. Aici, la MIT, părem să avem acest impuls de a colecta informații și de a comunica deliberat cu noi, cei din viitor”, a completat Douglas.

Capsula a fost îngropată cu speranța că va rămâne nedeteriorată de rugina și putregaiul care afectează obiectele din metal sau lemn. Cu toate acestea, după doar 58 de ani, ea a fost descoperită și deschisă pentru a arăta lumii ce a fost pus în ea cu mult timp în urmă.

Concluzie

Capsula a timpului descoperită de muncitorii de la MIT este o comoară impresionantă pentru istoria științei și a tehnologiei. Această descoperire arată dorința umanității de a comunica cu viitorul și de a păstra obiecte semnificative care să ne ajute să ne amintim de trecut. Este un moment emoționant pentru cei care au fost implicați în acest proiect și pentru toți cei care au auzit despre această descoperire fascinantă.