Cine este, de fapt, fiica Elenei Lasconi. Tânăra, membră a comunității LGBTQ+, a avut o reacție virulentă după ce mama ei s-a arătat pro familia tradițională

Scandalul care a uimit România a luat amploare, iar Elena Lasconi a fost nevoită să facă un pas în spate. Din această cauză, din ce în ce mai multe persoane s-au întrebat cine este, de fapt, fiica acesteia și cu ce se ocupă în Franța.

Fiica primarului USR din Câmpulung Muscel a luat decizia de a interveni în momentul în care mama sa a dezvăluit ce a votat în momentul în care a avut referendumul pentru familie din 2018. Tânăra s-a lăsat dezgustată de atitudinea mamei sale, tocmai de aceea a ajuns să clarifice lucrurile.

Cine este Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi

Oana Lasconi are 31 de ani și de mai bine de 7 ani locuiește în Paris, Franța, unde duce o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor. Elena Lasconi a vorbit destul de rar despre fiica sa, crezându-se că primarul USR ține cu dinții de viața personală. Adevărul pare a fi unul diferit, după ultimele postări publicate pe rețelele de socializare ale Oanei.

Se pare că Oana Lasconi este o susținătoare înfocată a comunității LGBTQ+ din care a declarat că face parte fără doar și poate. Acest lucru pare că ar fi afectat destul de mult relația mamă-fiică, mai ales în momentul în care Elena Lasconi a ales să voteze pentru familia tradițională formată dintr-o femeie și un bărbat.

Ce mesaj i-a transmis Oana Lasconi mamei sale

Recent, Elena Lasconi a dezbătut subiectul legat de familia tradițională, moment în care fiica sa a avut parte de un șoc uriaș. Oana a ținut să îi dea replica mamei sale, simțindu-se dezgustată de toate afirmațiile pe care aceasta le-a făcut în cadrul emisiunii „Insider Politic”, de la Prima TV.

Oana mărturisește că și-a susținut mama de fiecare dată când a avut nevoie și că de multe ori a fost nevoită să pozeze în fiica perfectă, ceea ce a determinat-o să plece din țară. În prezent este un gamer de succes și nu își dorește să se mai întoarcă în țara sa natală prea curând. Când a plecat la Paris, Elena Lasconi a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook cu privire la fiica sa.

„Numai mamă să nu fii! Am ajuns să o trăiesc si pe asta. Oana Lasconi, sufletul meu, a plecat la Paris pe termen nedeterminat. Şi-a găsit un job într-un domeniu pe care cu greu îl înţeleg: gaming”, a anunţat Elena Lasconi într-un mesaj postat pe pagina personală de socializare.

„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi (sâmbătă – n.red.), însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie.

Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale.

Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore. Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred.

Consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-și aleagă calea și să-și poată forma o viață fericită și liniștită. Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere din acest moment”, a spus Oana Lasconi într-un videoclip publicat pe contul ei de Instagram.