Cine este ingerul tau protector in functie de ziua in care te-ai nascut!

“Fiţi cât se poate de conştienţi de faptul că momentul prezent este tot ce aveţi.” – Eckhart Tolle

Fiecare zi a saptamanii este protejata de un inger, care are obligatia de a le apara de rele pe toate persoanele nascute in ziua respectiva. Pentru a afla care este ingerul tau pazitor, trebuie sa stii ziua in care te-ai nascut.

Cei nascuti in ziua de LUNI

Ziua de luni este guvernata de Luna. Cuvinte cheie: vise, idealuri, energie pozitiva, sanatate, success pe plan profesional, familie. Culorile norocoase: argintiu si alb. Pietre norocoase: piatra lunii sau perla. Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi este Arhanghelul Gabriel. Numele de “Gabriel” provine din limba ebraica si se traduce “Forta lui Dumnezeu”. Gabriel este seful ingerilor gardieni care pazesc Paradisul, are aripi mari din aur si este plin de bunatate si credinta. Potrivit legendei, acesta mai protejeaza si Luna, femeile insarcinate si copiii.

Cei nascuti in ziua de MARTI

Ziua de Marti este guvernata de planeta Marte. Cuvinte cheie: afaceri, reparatii, comert, studii, activitati sexuale. Culorile norocoase: rosu, roz si rosu aprins. Pietre norocoase: safir, rubin, granat. Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi a saptamanii este Samuel. Acesta este un adevarat magician si mai este considerat si “ingerul mortii” sau “ingerul luminat si otravitor”. In ciuda legendelor care fac referire la el, Samuel este un inger responsabil, care a avut grija de peste doua milioane de ingeri si protejeaza fiecare persoana nascuta in ziua de Marti.

Cei nascuti in ziua de MIERCURI

Ziua de Miercuri este guvernata de planeta Mercur. Cuvinte cheie: activitate, comunicare, prietenie, imaginatie, redactare, angajare. Culorile norocoase: portocaliu, bleu si gri. Pietre norocoase: rubin si ametist. Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi a saptamanii este Rafael. Acesta nu este doar protectorul persoanelor nascute Miercuri, ci si al planetei Mercur. Rafael mai este denumit si “ingerul vindecator”. Potrivit legendei, el aducea vederea celor orbi cu ajutorul organelor interne ale pestilor.

Cei nascuti in ziua de JOI

Ziua de Joi este guvernata de planeta Jupiter. Cuvinte cheie: studii, calatorie, prietenie, bunatate, putere. Culorile norocoase: purpuriu si albastru. Pietre norocoase: safir, ametist, ochi de tigru. Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi a saptamanii este Sachiel. Acesta era unul dintre cei mai puternici ingeri din Antichitate, fiind invocat de majoritatea oamenilor. Numele sau provine din ebraica si inseamna “Dumnezeu este perfect”, fraza care denota nu doar desavarsire, ci si putere, frumusete si abundenta pe plan profesional.

Cei nascuti in ziua de VINERI

Ziua de Vineri este guvernata de planeta Venus. Cuvinte cheie: comunicare, imaginatie, spirit creativ, incapatanare. Culorile norocoase: verd, albastru, roz. Pietre norocoase: smarald si jad. Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi a saptamanii este Uriel. Numele sau provine din ebraica si inseamna “Focul lui Dumnezeu” sau “Lumina mea este in Dumnezeu”. Ingerul lupta pentru o lume mai buna, incercand tot timpul sa faca tot posibilul pentru ca pe Pamant sa domneasca linistea, pacea si prietenia.

Cei nascuti in ziua de SAMBATA

Ziua de Sambata este guvernata de planeta Saturn. Cuvinte cheie: familie, prietenie, finante, risipa, batranete. Culorile norocoase: negru si indigo. Pietre norocoase: turcoaz si diamante. Ingerul care protejeaza persoanele nascute in aceasta zi a saptamanii este Cassiel. In ebraica numele sau inseamna “Tronul lui Dumnezeu” si face referire la solitudine si bunatate. Ingerul Cassiel mai este denumit si Ingerul lacrimilor si al tolerantei. Acesta se hraneste cu energia dragonului, dand dovada de multa forta si incredere in sine.

Cei nascuti in ziua de DUMINICA

Ziua de Duminica este guvernata de Soare. Cuvinte cheie: relaxare, cunoastere, concurenta, ambitie, incapatanare. Culorile norocoase: auriu, galben. Pietre norocoase: piatra soarelui, topaz. Persoanele nascute in aceasta zi pot fi considerate norocoase deoarece sunt protejate de 12 ingeri (pentreu 12 ore ale luminii). Arhanghelul Mihail este primul inger care are grija de ziua de Duminica (prima ora), iar dupa el urmeaza Anael (cea de-a doua ora), Rafael (cea de-a treia ora), Gabriel (cea de-a patra ora), Cassiel (cea de-a cincea ora), Sachel (cea de-a sasea ora), Samuel (cea de-a saptea ora), Mihail (cea de-a opta ora), Anael (cea de-a noua ora), Rafael (cea de-a zecea ora), Gabriel (cea de-a unsprezecea ora) si Cassiel (cea de-a douasprezecea ora).

Exista ingeri care lucreaza dublu in aceasta zi doar pentru ca toti oamenii sa fie protejati de rau si de accidente .

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉